2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه من ندیدم تا حالا

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آره، آره  عکس یه جوجه هم روش بود

😊منم همونو گرفتم فکر نمی کردم تو مغازه ها پیدا کنم ، خیلی اتفاقی پیدا کردم 😂 ولی هنوز نخوردمش ، 

توش سس و کنجد و جلبک داره؟ 

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

سلامی بر دوست عزیز چطوری حالت خوبه 😁😁❤❤😘😘؟؟؟؟

من فوقش بتونم مندو بخورم 😁😁😁

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
😊منم همونو گرفتم فکر نمی کردم تو مغازه ها پیدا کنم ، خیلی اتفاقی پیدا کردم 😂 ولی هنوز نخوردمش ،&nb ...

آره بعضیهاش خیلییییی تنده 😁😁😁

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
سلامی بر دوست عزیز چطوری حالت خوبه 😁😁❤❤😘😘؟؟؟؟ من فوقش بتونم مندو بخورم 😁😁😁

سلامممممم

خوبی چه خبر ؟ منم بعد از مدت ها دیگه بیخیال شدم چون دیدم هر روز یه چیز جدید کشف میکنم 😂دیگه هیچی نمونده بود که کشف نکنم 😂

مندو چیه؟ 

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

😊منم همونو گرفتم فکر نمی کردم تو مغازه ها پیدا کنم ، خیلی اتفاقی پیدا کردم 😂 ولی هنوز نخوردمش ،&nb ...

نه برا من ادویه مخصوص خودش بود و یه بسته فلفل ک پنیر هم داشت ، درکل خوشمزه بود من طعمشو دوست داشتم.