دوقلو پسر دارم ۲ سال و ۵ ماه . اصلا برای از پوشک گرفتن همکاری نمیکنن. امروز یکیشون اصلا جیش و پیف نکرده فقط جیش و پیف صبح . از خواب بیدار شد. هرچی میبرمش حموم یا توالت اصصصصلا تمایل نداره.
پسر من دو سال و ۱۰ ماهشه هنوز اقدام نکردم ببینم همکاری میکنه یا نه
خیلی استرس دارم
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اگه مشکل هزینه ندارید بذارید تا سه سالگی راحت و بی دردسر، تجربه دارم که میگم 😅
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اگه مشکل هزینه ندارید بذارید تا سه سالگی راحت و بی دردسر، تجربه دارم که میگم 😅
یعنی واقعا سه بشه راحت میشه گرفت ؟
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اوایل هم تا یه مدت پوشک شورتی بعد هر دستشویی میپوشیدم تا خونه رو نجس نکنه
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
۳ سالگی دو سه روزه قشنگیاد میگیرن بدون هیچ دردسری قبل از ۳ سال همش باید کلنجار بری تومزندگیت بشه جیش هزار بار دعواشون کنی روانی بشید دور از جونتون تا بگیریشون
عزیزم من سه تا پسر دارم دوتا رو از پوشک سه سال به بعد گرفتم اوایل تند تند دستشویی میبردم بعدش پوشک میکردم تا کامل یاد گرفتن و پوشک رو جدا کردم البته تا مدتها پوشک شب رو داشتن
من گذاشتم سه سالش شد ولی بازم همکاری نمیکنه.. درست میشه؟
اره عزیزم عجله نکن به حرف اطرافیان هم اصلا گوش نده