اگه وقت کافی برای خوندن ۱۱ رکعت نماز شب رو نداشته باشم میتونم خلاصه تر بخونمش؟
میشه برام توضیح بدین؟
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
از نت خوندم میشه سوره های بعد حمد و حتی قنوت وتر رو نخوند.(قنوتش طولانیه)
میتونم ۱۱ رکعت بدون اونها بخونم؟
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙