2777
2789
عزیزم تلاش کنی حتما میشه 

اره اونکه صد البته ☺باید همت کنم 😥

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

@rozha72‍ 

عزیزم اون تاپیک ماما و داروساز تعطیل شد، راستش میخواستم یه سوال بپرسم ازتون

واقعا درآمد کسی که تازه فارغ التحصیل شده ۱۴ تومنه ؟

توی طرح درآمدشون چقدره ؟ آخه یکی از آشنایان پسرش تازه درسش تموم شده، میگفت درآمدش فلان هست و ... واقعا چطوریه درآمدش؟

هنوز داروخونه نزدن براش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@rozha72 ‍  عزیزم اون تاپیک ماما و داروساز تعطیل شد، راستش میخواستم یه سوال بپرسم ازتون واقعا ...

عزیزم بله داروسازی تعرفش برای کسی که تازه وارد بازار کار میشه ۱۴ هست به ازای ۸ ساعت کاری در کل ساعتی ۹۰ براشون حقوق حساب میشه 

عزیزم بله داروسازی تعرفش برای کسی که تازه وارد بازار کار میشه ۱۴ هست به ازای ۸ ساعت کاری در کل ساعتی ...

اگه مسعول فنی یه جای عالی باشن دیگه خیلی احترام بزارن

ولی داروسازی بدون دارو خانه فایده نداره. یه حقوق کاملا معمولی و ثابت دارن

آها مرسی عزیزم از توضیحت

آخه پدر و مادرش پزشک هستن و منم واقعا حسادتی نداشتم، اصلا بهش فکر نمیکردم ... ولی دیدم مادرش ظاهرا خیلی با ما رقابت داشته و برای همین کنجکاو شدم بدونم... میگفت پسرم از پدرش درآمدش بیشتر بوده و این برام عجیب بود چون پدرش پزشک هست.... پس همون ۱۴ هست، شهرستان مرکز استان هستند