2777
2789

با گوشت غاز عالی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره خوب میشه من مرغ رو سوا با پیاز داغ میپزم گردو رو هم با آب سرد میزارم جا بیفته روغن بندازه بعدش مرغو بهش اضافه میکنم با یه قاشق شکر و یه قاشق رب انار که چاشنیش اختیاریه خودت هر چقدر خاستی میتونی ترشتر کنی یا شیرین

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود

شب قبل بزنش تو زعفرون فلفل سیاه یه کم دارچین صبح بیدارشدی مرغ ها سرخ کن بعدش پیاز زردچوبه فلفل سیاه نمک سرخ کن گردو تفت بده بعد رب انار اضافه کن من نصف لیوان می زنم بعدش مرغ که ازقبل سرخ کردی باهاش قاطی کن یه تفت کوچولو بعدش دولیوان آب بریز داخلش بعدش شیعه رو بزار رو کم تا دوساعت بعدش ابش باید اندازه یه بند انگشت باش تمام 

والا ما شمالی هستیم و نه پیاز داغ میزنیم نه زعفرون نه ادویه و زردچوبه نه یه قطره روغن هر جایی فرق داره و ذائقه ها متفاوتن

ما ترش میخوریم خیلیا شکر میزنن ما فسنجونمون باید سیاه باشه خیلی جاها دیدم قرمز یا قهوه ایه حتی

گردو رو خوب باید آسیاب کنید انقدری که با انگشت کمی فشارش میدید بافتش کاملا نرم باشه در اینصورت خوب روغن میندازه 

ما اینطوری میپزیم

مرغ رو بهمراه نمک و رب انار ترش و آب میزاریم تا به نقطه جوش برسه و  نیم پز بشه بعد گردویی که خوب آسیاب شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گوله گوله نشه در ظرف رو که ترجیحا ظروف گلی سنتی هستن به اسم گمج رو میزاریم تا خوب مرغ بپزه و گردو روغن پس بده فسنجونای ما باید غلیظ باشن سیاه ترش با روغنی که خود گردو پس داده خیلی جاها یخ میندازن تا به خورشت داغ شوک بدن واسه پس دادن روغن ولی ما بدون اینکار هم روغن میندازه خورشتمون 

امضا چی ؟ مگه من سلبریتیم ؟ 

با مرغ خوشمزست

ما اینجوری درست میکنیم

مرغو بهش ادویه بزن نمک و فلفل بذار یخچال

پیازو تفت بده بعدزردچوبه بهش بزن بعد گردو رو اضافه کن بهش خیلی کم با پیاز تفت بده و بعد آب اضافه کن به قابلمه زیرشو زیاد کن جوش بیاد جوش اومد زیرشو کم کن دوسه ساعت بمونه گردو روغن بنذازه 

رب انارو اضافه کن

بعدش مرغو خوب تو روغن سرخ کن بهش اضافه کن

ما یه نعل مخصوص داریم همیشه میندازیم تو فسنجون که خوب سیاه بشه

ما فسنجون ترش میخوریم تو اگه دوست داری ملس بشه یکم شکرم اضافه کن