2777
2789
عنوان

سندرم قبل قاعدگی

88 بازدید | 12 پست

کیا درگیرشن؟من الان لکه بینی دارم پریود میشم میدونم گریه ام میاد همش بهونه میکنم اعصابم خرده حتی به خودکشی هم فک کردم کیا اینطوری میشن چیکار کردین برای درمان؟من چیکار کنم گریه ام بند بیاد

کپسول گل مغربی ویتامین ای و کلسیم بخور ؛هرماه ویتامین دی هم بخور 

بهتر میشی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه واقعن؟؟

آره خیلی بهتر میشی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
کپسول گل مغربی ویتامین ای و کلسیم بخور ؛هرماه ویتامین دی هم بخور  بهتر میشی

من پلیکیست دارم قبلن یه دونه میخوردم تمام پریودام منظم میکرد الان ولی یه دونه فایده نمیده میتونم روزی دوتا گل مغربی مصرف کنم

من پلیکیست دارم قبلن یه دونه میخوردم تمام پریودام منظم میکرد الان ولی یه دونه فایده نمیده میتونم روز ...

آره روزی ۱ تا ۳ دونه میشه بخوری 

از روز ۱۴ سیکل تا زمان قاعدگی به من گفته دکترم

آره روزی ۱ تا ۳ دونه میشه بخوری  از روز ۱۴ سیکل تا زمان قاعدگی به من گفته دکترم

از روز ۱۴ تا قاعدگی سه تا گل مغربی میخوری؟ به من گفتن بیشتر از یه دونه ضرر داره

از روز ۱۴ تا قاعدگی سه تا گل مغربی میخوری؟ به من گفتن بیشتر از یه دونه ضرر داره

ضرر نداره روی جعبه کپسول نوشته نه من یکی یا دوتا میخورم