2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صد نفر مهمون من با بیست تومن برات عروسی میگیرم کیف کنی  اینا یاد ندارن برن خوب بگردن ی جای ...

حیف که گرگان دوره وگرنه اینطور که شما نعریف میکنی ارزش داشت ادم بیاد اونجا عروسیشو بگیره

اینجا لباس از یه میلیون شروع میشه

۷۰

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
چقدر زیاااااد ۷۰ تومن خیلیه  ۲۰۰ تا مهمون باشه چطور؟

۲۰۰تا رو با ۴۵ تا ۵۰ میشه جمعش کرد.۱۰۰ تا باشه که دیگه بهتر.الان هزینه غذا و میوه یه کم بالاست دیگه واقعا.شیرینی ساده کیلویی خداگونه.بازم اگر برنامه ریزی کنید میشه کمترش هم کرد اما آبرومند باشه.

ببین از کیفیت پذیرایی کم نکن.مثلا یه زرک پلو با مرغ یا جوجه بده با سه جدل میوه و یک مدل شیرینی.دسر و... رو بیخیال شو.بعدم آرایشگاه خوب برو اما باقیمت پایین .باید بگردی و پیدا کنی.لباس عروس هم تن خورهای اول نباشه قیمت بهتر پیدا میشه.باید بگردی

صد و پنجاه نفرم بسته به نظرم

۷۰ تا شما

۸۰ تا اونا

شما که دستتون خالیه لازم نیست اول زندگی زیاد دعوت کنید

هرکی ام اعتراض کرد بگید مریضی اومده 

توان بیشتر دعوت کردن نداریم

💍♥ i said yes 

شما چجوری گرفته بودین؟ چه قیمتی بود لباس و تالار و غذا

خوب ما عروسیمون تو خونه بود ولی رسممونه که سه شبانه روز چه خونه دختر چه خونه پسر عروسیه و همشم واسه نهار و شامو صبحونه خونه عروس یا دومادن

لباسمونم کلا شیش تا لباس بیرون و اینا ورداشتم یه لباس عروس که دو تومن شد غذام که چلو گوشت و مرغ و برای حنا بندون بغیشم ابگوشتو برنج و....

میشه برای پدر فوت شدم یه فاتحه بخونید 😭😭😢😢
صد و پنجاه نفرم بسته به نظرم ۷۰ تا شما ۸۰ تا اونا شما که دستتون خالیه لازم نیست اول زندگی زیاد دع ...

میدونی چیه فامیلامونم زیاده نمیشه دعوت نکرد یا اینکه یکیو دعوت کرد یکیو نه اینش مشکله