2777
2789
عنوان

دختر ۱۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 71 پست

من که دخترم ۱۲ سالشه اصلااا نمیذارم چون واقعاا خطرناک شده انقدر دزد و تجاوز گران زیاد شده 

حتی سوپر مارکت هم که تقریبا چند قدم فاصله داره رو باید بیارم از تراس نگاهش کنم و اینا اصن نمیذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۱۳خیلی سن کمیه هنوز هیچی بارش نیست😐

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
توی تور کیا هستن؟

مربی ها و  از طرف یه کانون نوجوان

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
اگه میخواین که مستقل بار بیاد بزارین بره  باید یاد بگیره از زمانی که کوچیکه از پس خودش تو غریب ...

دقیقا منم قبول دارم جامعه خرابه ولی اون داره داخل این جامعه زندگی میکنه باید یادش بدید.. نه این که محدودش کنید. 

من الان ۱۸ سالم هستم ولی زیاد تور مسافرت دور بدون خانواده رفتم  داخل سن ۱۲ سالگی تا الان

مامان بابام میگن داخل همین سفر باعث میشه که تجربه بیشتر کسب کنید یکم مستقل باشین متکی به ما نباشین

ارتش تک نفره خودت باش✌
اگه بتونه با مادرش در تماس باشه سر یک ساعت مشخص اره بدم نمیاد چون باید کم کم و پله پله مستقل شدن یاد ...

مامان امیر پرهام عزیزم میشه بی زحمت بیایی همون تاپیکم ک یه خوابموتعبیرکردی نمیتونم‌تگتون کنم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اگه بتونه با مادرش در تماس باشه سر یک ساعت مشخص اره بدم نمیاد چون باید کم کم و پله پله مستقل شدن یاد ...

مادرم از  ت ج ا و ز و  اینا خیلی می‌ترسه

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
مادرم از  ت ج ا و ز و  اینا خیلی می‌ترسه

مگه اکیپ تون دخترونه نیست

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊