2777
2789
عنوان

دختر ۱۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 71 پست
وقتی مربی ها هستن و بچه های دیگه وآبجیتم بلده خودشو جمع کنه میتونه بره به نظرم از همین حالا مستقل ب ...

من با نظر شما کاملا مواقفم.. اگر محدووش کنید تا 50 سالگی محدود و ترسو باقی میمونه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نیستم خواهرم هست بعد فکر میکنم پسر هم هست ولی با دوتا اتوبوس جدا از هم 

من تو این تورا بزرگ شدم پیشاهنگی هلال احمر و یه مرکز پرورشی و رشد و هدایت بود تفکیک جنسیتی بود اکثرا  اردوها ولی خیلی خوش میگذشت اما شرایط الان با قبل  متفاوته  فضای مجازی چیزای زیادی در اختیار نوجونا گذاشته دغدغه ها و .... خیلی متفاوته یعنی مثل زمان ما نیست اکثرا توی یک سطح فکری و متناسب با سنشون باشند.ولی من خیلی لذت میبردم 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

من با نظر شما کاملا مواقفم.. اگر محدووش کنید تا 50 سالگی محدود و ترسو باقی میمونه. 

آره اعتماد بنفس هم میگیره ترسو هم بار نمیاد

دیگه یاد میگیره کم کم گیلیم خودشو از آب دربباره👌🏾

ولی نه اونقدررر آزادشم بزارن که دیگه ول بشه🤦🏻‍♀️😂

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

مادرایی که همه جوره بچرو محدود میکنن الان شاید خیلی اوکی باشن ولی بعدا عقده ای میشن

اگر پسر نباشه بنظرم مشکلی نداره یه گوشی هم بهش بده که در تماس باشی باهاش

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻
اگر می دونید اهل دوس پسر و کارای احمقانه نیست چه اشکال داره بزارید بره.. 

اصلأ وقتی پسر مببنه سرخ میشه که من  بهش میخندم😂 ولی به نظر من بره کانون کمک پزشکی هلال احمر بهتره

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
آره اعتماد بنفس هم میگیره ترسو هم بار نمیاد دیگه یاد میگیره کم کم گیلیم خودشو از آب دربباره👌🏾 ول ...

ارهه اونو که قبول دارم تا اون حد هم نباید باشه. دیگه هر کسی از بچه یخودش شناخت داره میدونه چطوریه. 

متلا من یمی از دوستام خانواده خیلی راحتش گذاشتن دوس پسر داره 

یکی دیگه از بچه ها خانواده بهش اعتماد دارن خودش هم دختره عاقلی هست متلا گاهی با دوستاش میره رستوران و کافه ولی اصلا اهل دوس پسر و اینا نییت. 

حجابشم خیلی خوبه تاحالا براش هیچ اتفاق بدی هم نیفتاده چون دختر عاقلیه 

ارهه اونو که قبول دارم تا اون حد هم نباید باشه. دیگه هر کسی از بچه یخودش شناخت داره میدونه چطوریه.&n ...

موافقم

بستگی به بچه ام داره که چطوری باشه

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
تور از طرف کجاست کجا ثبت نام می کردید؟

زمان اقای احمدی نژاد بود و بعد منحل شد پیشاهنگی هلال احمر که سالی دوتا سفر  ( کمپوری ملی پیشاهنگ های همسنمون از سراسر ایران) دور هم جمع میشدیم 

دومی هم  موسسه تسنیم نور بود. پسر اقای لولاچیان معروف که توی نت سرچ‌کنید میاره اطلاعات رو من نمیگم تعلیق نشم جز هیئت امنا بود اونجاهم برنامه های متنوعی داشتند برامون  دائم به اردو و دورهمی و... بودیم ☺️

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))