2821
2789
کارشون خیلی زشت بوده  گذشته ها رو فراموش کن حیفه به خاطر همچین آدمایی حرص بخوری و ناراحت باشی& ...

فراموش کردم فقط خواستم بگم ادما خودشون با چیزی مشکل نداشته باشن بقیه دارن انگار 

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
متاسفانه خیلی دل نازکم درسته فراموش نکردم ولی حتی بعدهاهم ب روش نیاوردم دلیل دیگه نگفتنش هم اومدن جا ...

مادر شوهر ت با ازدواج ت مخالف بود؟ 

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادر شوهر ت با ازدواج ت مخالف بود؟ 

نه والا ازخداشم بود ولی گفتم‌دیگه عقلشون مونده تو صدسال پیش دنبال دختری میگشتن ک سفید باشه ولی دهنشونو هم سرویس کنه اشکالی نداشت فقط سفید، من از دختراش خیلی قشنگترم 

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
فراموش کردم فقط خواستم بگم ادما خودشون با چیزی مشکل نداشته باشن بقیه دارن انگار 

اره واقعا .منم چند بار بابت چیزایی مسخره شدم که اصلا ربطی به بقیه نداشت 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

اینجوری نمیشه گفت من مثلا سفیدم از نظر خیلیا یه مزیت خوبه ولی خودم میدونم سبزه یا برنزه بودم قشنگ تر میشدم

به هرکسی یچیزی میاد مثل چشم رنگی

یکی از همکلاسیام چشاش سبزه ولی اصلا قشنگ نیست

خدا ازشون‌نگذره نمیدونن چقد باحرفاشون دل ادم میشکنه

و چقدر روی اعتماد به نفس آدم تاثیر داره 

متاسفانه من اون موقع  دبیرستانی بودم هنوزم بعد چند سال اثراتش باقی مونده 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نمی‌دونم چرا ایقدر رنگ پوستم تغییر کرده  اما مامانم هم میگفت که قبلا رنگ پوستش تیره بوده بعد س ...

رنگو ول کن

من عکس دارم موهام طلاییه الان خرماییههههههه

وای مامانمم همین طوره

من رنگ پوست برنزه دوست دارم، سبزه نه، برنزه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من چشمام آبیه و پوستم خیلی سفید  احساس میکنم اصلا پوستم به چشمام نمیاد  از بس کرم پودر ت ...

چرا اینکارو میکنی؟

پوستتو خراب نکن 

خیلیم خوبه ک 

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز