2821
2789

بنظرم سبزه روشن هیچوقت ازجذابیتش کم نمیشه وخیلیم زیباست

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزه خیلی خوشگله عزیزم .تو اصلا به دل نگیر ❤️

من خودم کنارمیام خودمم میگم خوبه چهره مم بدنیس فقط حرفای اون یادم‌نرفته متنفرم از اون روزا

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی

اخه هر رنگ پوستی به هر شخصیی جدا میاد 

مثلا یکی چشاش عسلی یا رنگی باشه بهش پوست سبزه روشن میاد ک خدا بهش میده 

یکی ک چش و ابروش مشکیه بهش پوست گندمی یا سفید میاد ک خدا بهش میده

هر کسی چیزی ک داره بهش میاد 

من گندمی و سبزه و سفید و همشو دوس دارم 

خودم پوستم گندمی روشنه

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
من خودم کنارمیام خودمم میگم خوبه چهره مم بدنیس فقط حرفای اون یادم‌نرفته متنفرم از اون روزا

عزیزم تا جایی که میتونی تلقین کن خیلی خوشگل و جذابی 

باور کن همیشه آدمایی سر راهت قرار میگیرن تا زیباییت تحسین کنن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

من الان خیلی سفید شدم 

اما قبلا وقتی بچه بودم سبزه بودم و توی نوجوانی گندمی شدم 

الان هم سفیدم 

یادمه اون موقع ها دلم میخواست سفید باشیم 

اما الان واقعا سبزه و گندمی را بیشتر از سفید دوست دارم 

عزیزم تا جایی که میتونی تلقین کن خیلی خوشگل و جذابی  باور کن همیشه آدمایی سر راهت قرار میگیرن ...

همسرم خودش سبزه دوس داره ولی مادرشوهرم تا یه مراسمی میرفتیم زود میگف دخترام ببیم چ سفیدن لباسشو میداد بابا میگف شکمم ببین چ سفیده،الان سر عقل اومده اونم بعد اومدن جاریم ولی خب یادم نمیره اون روزا

دلت باش صافه؟ میتونی بش لطف و محبت کنی؟ 

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹
اخه هر رنگ پوستی به هر شخصیی جدا میاد  مثلا یکی چشاش عسلی یا رنگی باشه بهش پوست سبزه روشن میاد ...

من چشمام آبیه و پوستم خیلی سفید 

احساس میکنم اصلا پوستم به چشمام نمیاد 

از بس کرم پودر تیره میزنم پوستم خراب شد اصلا

من الان خیلی سفید شدم  اما قبلا وقتی بچه بودم سبزه بودم و توی نوجوانی گندمی شدم  الان هم ...

وا چطوری رنگ پوست ت عوض شده؟؟ 

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹
همسرم خودش سبزه دوس داره ولی مادرشوهرم تا یه مراسمی میرفتیم زود میگف دخترام ببیم چ سفیدن لباسشو میدا ...

کارشون خیلی زشت بوده 

گذشته ها رو فراموش کن حیفه به خاطر همچین آدمایی حرص بخوری و ناراحت باشی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
دلت باش صافه؟ میتونی بش لطف و محبت کنی؟ 

متاسفانه خیلی دل نازکم درسته فراموش نکردم ولی حتی بعدهاهم ب روش نیاوردم دلیل دیگه نگفتنش هم اومدن جاریم بود که اونم سبزه هس و من دیگه چیزی ازمادرشوهرم درمورد سفیدی و سیاهی نشنیدم 

2790
2823
2791
2779
2792