2777
2789
عنوان

مچ گیری شوهر

701 بازدید | 16 پست

ماشالله مچشو گرفتم اینقدر بزرگ بود تو دستم جا نمیشد هیچی بیخیالش شدم ول کردمش😂مدیونید اگه فکر کنید نصفه شبی زده به سرم..بی مزه هم خودتونید😊

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

دیگه نصف شب نیست سر صبحه😂😐

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نصف شب نیست سر صبحه😂😐

ارررره عوارض بی خوابیه خواهر😂

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
😠با کلی نصیحت اومده بودم تو

الهی بگرذم ببخشید💋😂

بی مزه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با نگرانی اومدم ببینم شوهرت چه گندی زده

بخدا عادت کردیم تو نی نی سایت گند زدن اقایونو جمع کنیما😂😂

عجب

پنج انگشتت میشه یه وجب..ببخشید نتونستم هندیش کنم😂

عکس پروفت رو داری برام بفرستی؟

من خیلی دوسش دارم چند سالم هست تو گوشیم دارمش ولی یکم بی کیفیتِ هر چی ام تو گوگل گشتم پیدا نکردم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

مرسی عزیزم🌸💕

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
میگن مردایی که مچ دستاشون کلفته رابطه مستقیم با ا لت ش ون داره واونجاشون هم نسبتن کلفته اگه کسی تجرب ...

بنظرت اینجا جای همچین سوالی بود