2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه، به امید تغییر دادن آدما نباید باشی هیچ وقت  با هم زندگی کردن هم معمولا باعث بیشتر شدن مشکل ...

یعنی بنظرت اگه ایرادی هس بپذیرم بهتره تا هی تلاش کنم تغییر کنه؟؟ 

شاید اونجوری حس کنه رفیقشم و خودش بیشتر سمتم بیاد شایدم تغییر نکنه ولی حداقل دیگه من کمتر اذیت میشم

باید ی جوری اون رفیق هاشو از چشم بندازی  انقدر دغدغه تو زندگیش قرار بده تا وقت نکنه ب رفیق باز ...

انشاالله که بتونم

فعلا یکسال و چندماهه عقدیم تو همین مدت هم یه تغییرای کوچولویی کرده نسبت به اوایل ولی واقعا صبر ایوب میخواد

شوهر منم رفیق بازه.رفیقای خوب و سالم اما خیلی دوس داره باهاشون وقت بگذرونه حتی اولین سفرمونم با دوستش و خانوادش رفتیم.سعی میکنم خیلی روش حساسیت نشون ندم تازه ۶ ماهه ازدواج کردیم میگم به مرور زمان متوجه میشه متاهل میشه.اما یه جاهایی هم که ناراحت شدم زمان مناسب که آروم بودیم باهاش حرف زدم خیلی موثر بوده.😊

شوهر منم رفیق بازه.رفیقای خوب و سالم اما خیلی دوس داره باهاشون وقت بگذرونه حتی اولین سفرمونم با دوست ...

عزیزم خیلی خوبه

شوهر من از همه گروه آدما رفیق داره هم خوب هم بد ولی بیشترشونو من نمیپسندم

تو جمعشون که میره گاها مشروب میخورن ☹️

پسر خوبیه کلی خوبیای دیگه داره دوسش دارم ولی این رفتارا هم داره من همیشه سعی کردم با صبر و حوصله و مهربونی باهاش رفتار کنم یه تغییرات کوچولویی کرده نسبت به اوایل اما فکر کنم راه درازی در پیشه

من بابای خودم چندتا دوست خوب داره که چندین ساله باهمن حتی انقد که باهاشون مسافرت میذیم با خانواده خودمون نرفتیم ولی همشون ادمای سالمین اگه بابا بره تا دیروقت هم نیاد خیالمون راحته کجاس 

اما متاسفانه دوستای شوهرم اینجوری نیستن و اکثرا هم مجردن

شوهر منم رفیق بازه.رفیقای خوب و سالم اما خیلی دوس داره باهاشون وقت بگذرونه حتی اولین سفرمونم با دوست ...

من نزدیک پریودم که میشه حساسیتم خود به خود بالا میره انگار که دوس دارم بیشتر پیشم بیاد مشکلاتمون بیشتر به چشمم میاد 

الان دیدم گفتی رفیق بازه، رفیق بازی اصلا تغییر نمیکنه، اگه اینجوری بود که تو هم باهاش میرفتی و تفاوت عقیده و مذهبی نداشتید باز بهتر بود، اما اینجوری خیلی اذیت میشی

الان دیدم گفتی رفیق بازه، رفیق بازی اصلا تغییر نمیکنه، اگه اینجوری بود که تو هم باهاش میرفتی و تفاوت ...

چندسالیه اینجوری شده تا قبلش خیلی به خدا نزدیک تر بود من خودم خیلیم مذهبی نیستما ولی یه سری اعتقاداتم هنوز هست ولی شوهرم سر همین رفیق بازی کم کم دور شده