2821
2789
عنوان

پیج فیک + عکس

532 بازدید | 38 پست

پارسال تابستون با دو تا از دوستام ی پیج فیک زدیم و گذشت‌‌. منم میرفتم تو اون پیج ولی کم پیام میدادم یا فقد با دوستام چت میکردم . یکی دوبارم از اون اکانته به دوس پسرم پیام دادم ‌بعد بهش گفتم ک برای من بوده. با هرکی چت میکردیم اسم و فامیل الکی میدادیم البته بیشتر دوستام چت میکردن. گذشت تا آذر ماه پارسال که داداشم فهمید گرفت دعوا و کتک کاری نذاشت مدرسه برم تا امسال ک عقد کردم و دارم میرم مدرسه . 

ما هم از این ماجرا ب کسی نگفتیم فقد این دوتا دوستم و چن تا دیگ از دوستام خبر دارن .

حالا امشب ساعت نزدیک یک بود ب یکی از این دوتا دوستم پیام دادم گفتم رمزه اکانتو بده بیام ببینم چخبره حوصلم سر رفت. چن روزه کرونا گرفتم تو خونه قرنطینم . اونم رمزه اکانتو داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم تو اکانت از چتای آخر شروع کردم اومدم بالا . همین طور داشتم میومدم بالا ک رسیدم ب چت دوستم با یه پسری ک بلاکش کرده بودن. داشتم میخوندم میرفتم بالا ک دیدم اشاره کرده ب من ک داداشم قضیه رو فهمیده . درجا کپ کردم . چنبار ب این قضیه اشاره کرده بود . یکم رفتم بالاتر فهمیدم دوس پسر دوستم بوده ک کات کرده بودن اون لحظه باهم . دیگه بقیه چتاشونو نخوندم ولی لرز افتاد ب بدنم . باورم نمیشه ک دو ساعت پیش چی دیدم . ب دوستمم گفتم گرفت دعوا ک چرا چتامو خوندی و این حرفا . بعد گفت نترس ب تو کاری ندارن خودم گفتم بهش ک چی ب سرت اومده 😶