2777
2789
عنوان

پیج فیک + عکس

532 بازدید | 38 پست

پارسال تابستون با دو تا از دوستام ی پیج فیک زدیم و گذشت‌‌. منم میرفتم تو اون پیج ولی کم پیام میدادم یا فقد با دوستام چت میکردم . یکی دوبارم از اون اکانته به دوس پسرم پیام دادم ‌بعد بهش گفتم ک برای من بوده. با هرکی چت میکردیم اسم و فامیل الکی میدادیم البته بیشتر دوستام چت میکردن. گذشت تا آذر ماه پارسال که داداشم فهمید گرفت دعوا و کتک کاری نذاشت مدرسه برم تا امسال ک عقد کردم و دارم میرم مدرسه . 

ما هم از این ماجرا ب کسی نگفتیم فقد این دوتا دوستم و چن تا دیگ از دوستام خبر دارن .

حالا امشب ساعت نزدیک یک بود ب یکی از این دوتا دوستم پیام دادم گفتم رمزه اکانتو بده بیام ببینم چخبره حوصلم سر رفت. چن روزه کرونا گرفتم تو خونه قرنطینم . اونم رمزه اکانتو داد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتم تو اکانت از چتای آخر شروع کردم اومدم بالا . همین طور داشتم میومدم بالا ک رسیدم ب چت دوستم با یه پسری ک بلاکش کرده بودن. داشتم میخوندم میرفتم بالا ک دیدم اشاره کرده ب من ک داداشم قضیه رو فهمیده . درجا کپ کردم . چنبار ب این قضیه اشاره کرده بود . یکم رفتم بالاتر فهمیدم دوس پسر دوستم بوده ک کات کرده بودن اون لحظه باهم . دیگه بقیه چتاشونو نخوندم ولی لرز افتاد ب بدنم . باورم نمیشه ک دو ساعت پیش چی دیدم . ب دوستمم گفتم گرفت دعوا ک چرا چتامو خوندی و این حرفا . بعد گفت نترس ب تو کاری ندارن خودم گفتم بهش ک چی ب سرت اومده 😶 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز