2777
2789

آنقدر ناراحتم تازه خوابوندمش دیدیم یکی از گوشاشو گوشواره اش افتاده اینارو همون نوزادی براش گرفته بودم 😩 چند ماه قبلم براش به زور جمع کردم دوتا النگو گرفتم بعد یکی دو هفته دیدم انگار یکی با قیچی بریدتشون نصف شده بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودم افتادم منم یبار ک تو خونه بودم دس زدم گوشم دیدم ی لنگ گوشوارم نیس گوشوارمم هر لنگش ۳ گرم بود ولی دیگ پیدا نشد چون نفهمیدم از کِی گم شده😟😞

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

من یه بار بچه بودم گوشوارم رو انداخته بودم اشغالی 🥴🥴

ازش بپرس شاید جایی انداخته

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
آنقدر ناراحتم تازه خوابوندمش دیدیم یکی از گوشاشو گوشواره اش افتاده اینارو همون نوزادی براش گرفته بود ...

النگوهاشو کامل بردن یا شکسته بودن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من یه بار بچه بودم گوشوارم رو انداخته بودم اشغالی 🥴🥴 ازش بپرس شاید جایی انداخته

یکسالشع حرف نمیزنه گوشواره اسم از این حلقه آیا بود که بالاش هشتیه و به راحتی در نمیاد باید با دست باز بشه تعجبم از همینه که چطور افتاده

یکسالشع حرف نمیزنه گوشواره اسم از این حلقه آیا بود که بالاش هشتیه و به راحتی در نمیاد باید با دست با ...

اها 

انشالله پیدا میشه 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
گوشواره که باید باشه  

نه والا . چرا باید باشع 

خطرناکه تو این دور و زمونه طلا اویزون بچه کنی 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
النگوهاشو کامل بردن یا شکسته بودن

ببین اومدم ببرمش دکتر گفتم خطرناکه بیرون طلا دستش باشه داشتم درش میکردم دیدم کجن انگار یکی بریده باشتشون باید ببرمشون جوششون بدم بتونه بپوشه گفتم ولش کن بیخیالش شدم گفتم بزرگ تر بشه بفهم براش عوض میکنم