2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جنین نداره عزیزم فعلا فقط ساک بارداریه زوده واسه دیده شدن جنین

مرسی عزیزم .ولی از همون فردای اقدام فقط تخمدان راستم و پهلوی راستم به شدت تیر می‌کشید و درد ..هنوزم همون سمت احساسش میکنم

مرسی عزیزم .ولی از همون فردای اقدام فقط تخمدان راستم و پهلوی راستم به شدت تیر می‌کشید و درد ..هنوزم ...

مرداد عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم الهی به حق پنج تن نی نی خوشگلت اول سالم باشه و بعد جنسیت دلخواهت باشه🙏🙏🙏.عزیزم میشه خواهش کنم بگی  شما تحت نظر دکتر کومار اقدام کردی و اینکه میگه روز اول پری تعداد بالا لتروزل باید بخوری شما اون تعدادو خوردین؟ یک دنیا ممنون میشم جواب بدی

مرداد عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم الهی به حق پنج تن نی نی خوشگلت اول سالم باشه و بعد جنسیت دلخواهت با ...

خیلی ممنون.عزیزم به من لتروزل نداد ..سونو کرد گفت فلان روز برو اقدام .اقدام کردم باردارشدم

خیلی ممنون.عزیزم به من لتروزل نداد ..سونو کرد گفت فلان روز برو اقدام .اقدام کردم باردارشدم

ممنونم عزیزم .پس شما انشالله اگر جنسیت دلخواه بشه از دکتر کومار راضی بودی.و دقیقا چیزایی که گفتو انجام دادی‌چون حقیقتش منم میخواستم برم تحت نظرش  .دیگه چیزی با کار دیگه ای خودت انجام ندادی راهنمایی کنی ممنون میشم چون واسه منم جنسیت مهمه و سننم بالاست😔 

ممنونم عزیزم .پس شما انشالله اگر جنسیت دلخواه بشه از دکتر کومار راضی بودی.و دقیقا چیزایی که گفتو انج ...

نه عزیز فقط قبلا یکی دوماه خودم سردیجات حذف کردم و ماستو اینا نخوردم