2777
2789
عنوان

فا.ل گرفتم

132 بازدید | 10 پست

پش.مام بچه ها به جایی فا.ل گرفتم فقط پش.مام عین واقعیت اصلا میگم پش.مام ریخته هیچی نمونده برام😂 خیلی دوست داشتم بهتون بگم چی گفته چون کلا آدمیم هرچی بشه برا همه تعریف میکنم ولی همین فا.لگیره گفت همه چیزو جار نزن گفت مثل طوطی میمونی😭😂🤣 آره دیگه گفت به کسی چیزی نگو ولی پششمااااام تا حالا همچین فا.لی ندیده بودمممعه چرا نینی سایت پپششمماامم و ثبت نمیکنه😂

باهم مهربون باشید:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فالگیر  فقط گذشته رو درست میگه 

اینده هم : سفر داری 

گمشده داری

بختت بسته ست یا ازدواج داری

یکی برات دعا خونده

خوش شانسی افتاده 

پولی بهت میرسه ...

اکثرا اینارو میگن

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

فالگیر  فقط گذشته رو درست میگه  اینده هم : سفر داری  گمشده داری بختت بسته ست یا از ...

دقیقااااا بعد جالب اینه گذشته و که بهمون میگن اینقد مثل من ذوقی میشیم 🤣😂 فک کن اینهمه پول خرج کنی که گذشتتو بدونی واقعا چم بود 😐

باهم مهربون باشید:)
2790
2778
2791
2779
2792