2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم حامله باشی اما وقتی اقدام میکنی هورمون های بدن میریزه بهم 

انقد ک اینقد عقب بندازی؟پس علائم واسه چیه ترشح سفید خیلی دارم دلورودم بهم ریخته اصلا...

هرچی میخورم حالت تهوع دارم تا چن دیقه دلپیچه میکیرم نمیدونم براچی

عه بیبی چکت هاله مینداخت؟

دقیقا حاله انداخت و من فک کردم باردارم خیلی خوشحال بودم ولی دوهفته گذشت و من پریود شدم بخاطر همین میگم خودت و زیاد امیدوار نکن اما امیدوارم ک مثبت باشه

من یه بار 17 روز عقب انداختم ولی اصلا حتی یه هاله کوچیک هم رو هیچکدوم از بیبی چک هام ننداخت 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

ولی موقعی که حامله بودم فقط دوروز عقب انداختم قشنگ خط افتاد برام مال شماهم انشالله که مثبته گلم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

من تمام ماها دنبال علایم بودم ک باردار باشم اما توماهی ک باردارشدم از روز تخمگذاری تاتاریخ موعدم سینه هام درد داشتن و ی هفته قبل تاریخ دلدرد داشتم و همش منتظر پریود بودم ک چهارروز قبل موعد بیبی چک مثبت شد

2824
2823
2791
2779
2792