2821
2789
عنوان

با یکی دیگه دیدمش

214 بازدید | 13 پست

دو دقیقه رفتم بیرون 

دوست پسر سابقمو با ی دختره دیدم  💔🤦🏻‍♀️  یه لحظه دلم تنگ‌شد واسش

البته خودم با یکی ام الان اما اون یه چی دیگه بود واقعا نیمه گمشده ی هم بودیم حسمون واقعی بود 😢🥺 من نخواستمش ولی😢 بعدشم پشیمون شدم ولی دیر شد دیگه..

خلاصه که  الان یعنی جدیده رو بیشتر دوست داره؟ یا منو؟

قیافه دختررو ندیدم  پشتش بهم لود ولی خوشتیپ بود:)

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اگرنیمت بودسفت میچسبیدیش امانبوده گلم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبی تووو؟😂معلومه که جدیده رو‌ دوس داره

وا چرا؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اگرنیمت بودسفت میچسبیدیش امانبوده گلم

نچسبیدم دیگه😐🙁

بسپارش ب خدا و دیگه بهش فکر نکن همین 

بسپارم به خدا یعنی نفرینش کنم یا دعاش کنم؟😶

بسپارم به خدا یعنی نفرینش کنم یا دعاش کنم؟😶

به نظر خودت چیکار کرده که الان باهاش نیستی

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
واقعا ک😐 خودت ولش کردی حالا چ انتظاری داری😐ت رو خدا وقتی یکیو عاشق خودتون میکنین دیگه ولش نکنین یا ...

خب خیلی خوب بود اما  به درد من نمیخورد منم نخواستم بیشتر بهم وابسته شیم ولش کردم 

همینطوری میموندیم چند سال بعد با یکی دیگه ازدواج میکردم خوب میشد؟:)

چی بگم والا ☹️

🙁💔