2777
2789
کیه این شیرزاد😞

نقش اول مرد سریال خاتون

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرزاد درسته خیلی ترسو و ضعیفه ولی خیلی به خاتون میاد کاش حداقل حامله نبود از شیرزاد انقد خون دل نمیخوردم پیر شدم🤑🤑

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
من تو دو راهی ام 😂عذاب وجدان گرفتم همه ش میگفتم شخصیت و تحصیلات خاتون به شیرزاد میاد نه ی ،ی لا قبا ...

اره از هر طرف نگا کنی ب شیرزاد بیشتر میاد

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
پایانش ولی قشنگ بود بنظرم من خیلی گریه کردم   کلا سریال خانگیا ک تمشون درامه پایان غمگین دارن

اگه قراره پایانش تلخ باشه رضا بمیره😐😭😭😂😂

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

اشکان خطیبی کنار نگار جذاب نیست کاش یکی دیگه بازی میکرد من همش احساس میکنم سنش بالاتره..به رضا فخار که دیگه اصن نمیاد ..گنده تره کناره رضا...خخخخخخ ما به ظاهر میریم

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
من الانشم ازش بدم میاد لیاقت خاتونو نداره ولی خب خیلی سکانس گریه کردنش غم انگیز بود برام

مسبب همه گند کاری ها خاتون بود

پروین رو هم اون به کشتن داد

بنظرم رضا روبگیرن وشیرزاد هم بفهمه خاتون بار داره متحول بشه باهم فرار کنن

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
بنظرم رضا روبگیرن وشیرزاد هم بفهمه خاتون بار داره متحول بشه باهم فرار کنن

شرط میبندم یکیشون میمیره یکیشون میره زندان تا ابد خاتونم با بچش میگه من منتظرت میمونم😂

مسبب همه گند کاری ها خاتون بود پروین رو هم اون به کشتن داد

درسته ولی اون شیرزادم واقعا خیلی ترسوعه براش زندانو خالی کردن زنشو نجات بده رفت بهش تجاوز کرد انگار از قحطی اومده زن ندیده

مسبب همه گند کاری ها خاتون بود پروین رو هم اون به کشتن داد

آره خیلی غدولجبازه شیرزاد خیلی باهاش راه اومد جونش پرخطر بود ومیخوتست یجورایی اعتماد روسا روبدست بیاره ازاینور خاتون گند میزد به همه چی

شرط میبندم یکیشون میمیره یکیشون میره زندان تا ابد خاتونم با بچش میگه من منتظرت میمونم😂

خاتون اقبالش بلنده همه محو زیباییاش میشن تنها نمیمونه که..بعد چه پروئه قضیه بچه رو نگفته با رضا جورشد

درسته ولی اون شیرزادم واقعا خیلی ترسوعه براش زندانو خالی کردن زنشو نجات بده رفت بهش تجاوز کرد انگار ...

تو هم خودتو بذاری جای شیرزاد همون کار رو میکردی

گیریم که فراریش میداد بعدش چی میشد؟

خودش تبعید میشد خاتون هم یه مدت بعدشم دستگیر میشد!!!