sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان بیایید نظر بدین 82 بازدید | 14 پست کسانی که کار کمدی میکنه میتونه کار جدی هم بکنن مثلا اونایی که تو خنداننده شو شرکت میکنن میشه کار جدی هم بکنن؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/11/19 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اره میخوام شرکت کنم تو خنداننده شو ۴ اما دوست ندارم فقط کمدین بشم دوست دارم کار جدی هم بکنم میشه بنظرت؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
miss_sadaf عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 7918 اتفاقا کار کمدی سختتر از کارهای دیگس کسی ک بتونه بخندونه قطعا میتونه جدی هم باشه
baniخرگوشه عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 531 آره چه فرقی داره هردو کارشون هنر وریه اسمش بازیگر اسمش روشه دیگه هر نقشی بش بدن اجرا میکنه
galbyakhi عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 4806 اره خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱
golsabanoooo عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5355 میخوام شرکت کنم تو خنداننده شو ۴ اما دوست ندارم فقط کمدین بشم دوست دارم کار جدی هم بکنم میشه بنظرت؟ بله عزیزم.خواستن توانستنه..کار نشد نداره
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9916 میخوام شرکت کنم تو خنداننده شو ۴ اما دوست ندارم فقط کمدین بشم دوست دارم کار جدی هم بکنم میشه بنظرت؟ شدنش ک میشه حِرمــٰـان
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اتفاقا کار کمدی سختتر از کارهای دیگس کسی ک بتونه بخندونه قطعا میتونه جدی هم باشه وایی مرسی این حرفت خیلی بم انگیزه داد🤧❤ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 آره چه فرقی داره هردو کارشون هنر وریه اسمش بازیگر اسمش روشه دیگه هر نقشی بش بدن اجرا میکنه ن آخه میگم کسی ک چهرش ب عنوان کمدین میره بیرون کار جدی میتونه انجام بده اخه یکی گفت اینا برا کارنامه بازیگری خوب نیستن😫 نمیدونم چرا به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 شدنش ک میشه پ چی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9916 پ چی اینایی ک از طریق خندوانه کمدین میشن قضیشون فرق میکنه با بازیگری حِرمــٰـان
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اینایی ک از طریق خندوانه کمدین میشن قضیشون فرق میکنه با بازیگری چرا چ فرقی یعنی نرم اگه میخوا بازیگر شم؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9916 چرا چ فرقی یعنی نرم اگه میخوا بازیگر شم؟ برا بازیگری باس بری اموزشگاه تست بدی بیشتر حِرمــٰـان