2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدین

82 بازدید | 14 پست

کسانی که کار کمدی میکنه میتونه کار جدی هم بکنن مثلا اونایی که تو خنداننده شو شرکت میکنن میشه کار جدی هم بکنن؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
اره

میخوام شرکت کنم تو خنداننده شو ۴ اما دوست ندارم فقط کمدین بشم دوست دارم کار جدی هم بکنم میشه بنظرت؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کار کمدی سختتر از کارهای دیگس کسی ک بتونه بخندونه قطعا میتونه جدی هم باشه

وایی مرسی این حرفت خیلی بم انگیزه داد🤧❤

آره چه فرقی داره هردو کارشون هنر وریه اسمش بازیگر اسمش روشه دیگه هر نقشی بش بدن اجرا میکنه

ن آخه میگم کسی ک چهرش ب عنوان کمدین میره بیرون کار جدی میتونه انجام بده اخه یکی گفت اینا برا کارنامه بازیگری خوب نیستن😫 نمیدونم چرا

اینایی ک از طریق خندوانه کمدین میشن قضیشون فرق میکنه با بازیگری

چرا چ فرقی یعنی نرم اگه میخوا بازیگر شم؟