2777
2789
عنوان

خلم کردن

89 بازدید | 10 پست

باردارم.دکتر طب سنتی گفت شیر ماست دوغ سس حتی بدون تخم مرغ ممنوع

دکتر مدرن خودم گفت چراتاالان شیروماست ودوغ نخوردی اشتباه کردی.سس هم گاهی بدون تخم مرغ مشکلی نیست

چه کنم.کی درست میگه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بخور پس از کجا مواد به بدنت برسه اخه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور پس از کجا مواد به بدنت برسه اخه

طب سنتیه میگه حتی اگر هوس کردی هم نباید بخوری مثلل لواشک یا..

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
در حد متعادل بخور، چيزي كه خدا افريده چرا منع بشه؟

میگه ماست ودوغ برا ادم عادی هم مضره الان 

میگه ماست ودوغ برا ادم عادی هم مضره الان 

اگه اینارو نمیخای بخوری پس حتما حبوبات بخور ک پوکی استخوان نگیری 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
اگه اینارو نمیخای بخوری پس حتما حبوبات بخور ک پوکی استخوان نگیری 

نه الان شروع کردم به خوردن

پس چرا همه ي امام ها و پيامبرا ميخوردن؟؟ ميتوني با گرمي جات بخوري

نه دیگه شروع کردم این هفته