2789

اگه میخوای عادتش بدی به توالت فرنگی، خوبه. میتونی تبدیل توالت فرنگی هم بخری. ولی اگه از پوشک گرفتی و نمیخوای به توالت فرنگی عادت بدی، دیگه لازم نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول بهمون یادبده چطوری از پوشک گرفتی  

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
اول بهمون یادبده چطوری از پوشک گرفتی    

اول هر ۱۵ دقیقه یکبار میبردمش دستشویی بعد کردمش نیم ساعت شبا هم باز میذاشتمش زیرتشکش نایلون پهن میکردم کلا اذیت نکرد بچم واسه پوشک 

چقدر خوب.

قصری نگیربراش.عادت میکنه ی جا بری اذیت میکنه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ولی الان یه مشکل بزرگتر دارم چون از اولش بردمش حموم واسه جیش . الان غیر از حموم خونه خودمون هیچ جای دیگه جیش نمیکنه حتی دستشویی خونه خودمون. هرجا برم آنقدر خودشو نگه میداره تا بیام خونه. ببرمش دستشویی فقط جیغ میکشه