بچه ها از وقتی ازدواج کردم خیلی مشکلات داشتم حدودا دوساله ازدواج کردم....اولا که راهم خیلی از پدر ومادرم دوره کم میتونم ببینم خانوادمو...همسرم صبح تا شب سرکاره ولی باز بی پولیم....خودمم با همه دوستام ارتباطم مجازی شده کلا احساس افسردگی میکنم قبلا که مجرد بودم چه دوره نوجوانی از کلاس و باشگاه و درس ومدرسه وقت نداشتم و فعال بودم تاشب ساعت ۷ اینا میرسیدم خونه وقتی هم درسم تموم شد دانشگاه و سرکار و تایم خالی هم همسرم میومد پیشم...اما از وقتی ازدواج کردم خیلی محدود شدم هرکاری خواستم بکنم شوهرم بی پولی رو بهونه کرد...دارم دیوونه میشم از بس تنهام جایی که زندگی میکنم هم کارها کم اند برای خانمها اگرم باشه تا دیروقت و حقوق کم که اصلا نمیارزه.....شما جای من بودید چکار میکردید؟؟
یه مهارتی یاد بگیر از همین اینترنت و کسب و کار خودتو راه بنداز.. مثلا سفارش کیک و شیرینی یا نون خونگی اینا سرمایه زیادی نمیخواد ولی اگه کارت خوب باشه زود به درآمد میرسی و میتونی درکنارش بری دنبال علایقت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مهارتی یاد بگیر از همین اینترنت و کسب و کار خودتو راه بنداز.. مثلا سفارش کیک و شیرینی یا نون خونگ ...
کیک و شیرینی فر میخواد ندارم....این کارهای شرکتی هرمی هم رفتم بدرد نخورد چی دیگه از اینترنت میشه یاد گرفت مثلا ادمین میتونم بشم ولی مهارتشو کجا یاد بگیرم یا کارهای دیگه چی پیشنهاد میدید