2777
2789
عنوان

درد و‌دل

52 بازدید | 16 پست

من میگم که از کسی که خیلی دوسش داری خیلی بیش از اندازه دور بمونی دلت عادت میکنه به دوری و اون احساس دلتنگی کمرنگ میشه بنظرتون درسته؟ میشه نظرتونو بگین 🥲

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)

بعضی وقتا برعکسه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی بیشتر دلتنک تر میشی؟

اوهوم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تا کی؟ چقد تو درخواست کنی که ببینیش ؟ چقد ؟

طرفت سرده؟ 

نه نمیدونم هیچ وقت به یماه و خورده نکشیده بود ولی میگه منم دلتنگم ولی صب میرم سرکار و شب میام ولی من ...

عادت میکنی پس

حالم بده

عزیزم سخت نگیر🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز