2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله

میشه بگی شوهرم کی می‌ره سرکار؟؟

من بچه دومم کی باردار میشم؟؟ 

شوهرم ابتکاری که میخواد شروع کنه سود خوبی داره؟؟

من اگه جعبه کادو درست کنم بفروشم برام سود خوبی داره؟؟یا اگه با یکی از کانالهای که داخل تلگرام پیدا کردم همکاری کنم ؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
پسرت چند سالشه

چهار سال و هشت ماهشه ولی نیمه اولی هست چون خواهرش استثنایی هست ونمیدونم احساس میکنم شاید اونم...اسمش مهدی هست

آرزوی سلامتی و شفای تمام بیماران...اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
یکم تپلی . موهات موج دار و نرم. صورت تقریبا گرد و سبزه. خال نزدیک چونه. سفید و مشکی اطرافته یا لیاست

عزیز میشه ب من بگین ک بنظرتون خاله م طلاق میگیره یانه..؟!

شوهرش آدمی دمدمی مزاج هستش و خاله م آرامشی نداره کنارش

بنظرتون طلاق بگیره یا نه درست میشه..؟!

بله

برای من میگین بله یا خیر

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.