2777
2789
عنوان

مناورس

263 بازدید | 16 پست

نظرتون راجع به متاورس چیه؟ به نظرتون تا این حد مجازی شدن خوبه؟فکر میکنید دیگه هیچوقت زندگی واقعی نداشته باشیم ؟ منظورم از لحاظ تفریح سفر کار مدرسه دانشگاه؟

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاورس چیه 

دنیای مجازی موازی با دنیای حقیقی خودم هم دقیق نمی‌دونم ولی تو دنیای مجازی زمین میخری آواتار داری کنسرت میری کلا زندگی میکنیم یه جورایی سرچ کنی متوجه میشی دقیق

منظورت همون دنیا های موازی هست ک میگن ؟

نمیدونم منظور شما کدوم ولی فیس بوک گویا قرار اسمش رو تغییر بده به این نام می‌دونی کلا خب خیلی واضح نیست توضیحات ولی چیزی که متوجه شدم یه دنیایی مثل زندگی که میکنیم تو فضای مجازی مثلا امروز یه عروسی تو متاورس تو کشور آمریکا انجام شده

نمیدونم منظور شما کدوم ولی فیس بوک گویا قرار اسمش رو تغییر بده به این نام می‌دونی کلا خب خیلی واضح ن ...

اره عزیزم گفتن و منم شنیدم 

انگار همچین چیزی رو به وجود آوردن ک میگن 🤔😶

ولی اطلاعات دقیقی راجع بهش به بیرون ندادن اصلا 

منم همون حرفای مدیر فیسبوک رو شنیدم ک خیلی بسته گفت 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
اره عزیزم گفتن و منم شنیدم  انگار همچین چیزی رو به وجود آوردن ک میگن 🤔😶 ولی اطلاعات دقیقی ر ...

تا یه حدیش خوبه شاید ولی میترسم این زندگی طبیعی آدما تغییر کنه نمی‌دونم یه حسی میگه وجود کرونا هم واسه همین بوده که آدما به زندگی مجازی خو بگیرن وگرنه اینهمه طولانی شدن پاندمی عجیب

تا یه حدیش خوبه شاید ولی میترسم این زندگی طبیعی آدما تغییر کنه نمی‌دونم یه حسی میگه وجود کرونا هم وا ...

دقیقا کامل مشخصه ی بیماری دست ساز و برنامه ریزی شدس این کرونا. منم ی بو هایی به مشامم میرسه ک پشتش ی خبرهایی هست ...

قبل از کرونا هم دنیای مجازی خیلی ها رو درگیر خودش کرده بود بعد از اون خیلی خیلی بیشتر شد 🙁

ولی من ی چیزی رو می‌دونم هر طوریکه هم باشه کسی ک بتونه زیر این دام نره و تو زندگی واقعیش زندگیش رو بکنه اون برده و فرصت رو به کسایی ک نشستن پشت این تصمیمات نداده  !😁

دقیقا کامل مشخصه ی بیماری دست ساز و برنامه ریزی شدس این کرونا. منم ی بو هایی به مشامم میرسه ک پشتش ی ...

افرین دقیقا این ما هستیم که باعث موفقیت و شکست این پروژه ها میشیم بازم میگم اصل قضیه موردی نداره این که من مثلا بتونم به یه کشوری مجازی سفر کنم که می‌دونم تو واقعیت ممکن نیست خب بد نیست ولی اینکه زندگی واقعی یادمون بره وحشتناک الان پسر من ۱۷ سالشه تو این دوسال همش تو گوشی به زور باید بفرستمش که حتی با دوستاش یه دوری بزنه خب این واقعا ناراحت کنندس می‌دونم که گریبان خیلی از جوونا رو گرفته

دقیقا کامل مشخصه ی بیماری دست ساز و برنامه ریزی شدس این کرونا. منم ی بو هایی به مشامم میرسه ک پشتش ی ...

دقیفااز روز اولی که کرونا اومد وحتی نمی‌دونستم چند وقت می‌کشه و حرف این بود هوا گرم شده میزارم می‌ره یه عده ساز تغییر سبک زندگی رو زده بودن تو دنیا ا اونجا من شصتم خبردارشد یه چیزایی هست به هرمی میگفتم میگفتن تو بدبینی

افرین دقیقا این ما هستیم که باعث موفقیت و شکست این پروژه ها میشیم بازم میگم اصل قضیه موردی نداره این ...

بله دقیقا منم به شدت موافقم

الان هر کسی ک گیر این دنیای به قول خودمون مجازی شده زندگیش رفته روحیش رفته وقتش رفته فرصتاش رفته ....

ی درصد کوچیکی هم فایده داره ک در آینده باز بیشتر میشه شاید اون قدری ک این مدیر فیسبوک  گفته هم بشه و بتونیم ببینیم  ولی همراه با اون خیلی از به خصوص جوون ها رو بدون اینکه بدونن خودشون دارن بی حس میکنن به زندگی 

دقیفااز روز اولی که کرونا اومد وحتی نمی‌دونستم چند وقت می‌کشه و حرف این بود هوا گرم شده میزارم می‌ره ...

به منم وقتی راجع به این چیزا حرف میزدم میگفتن اون موقع. الانم میگن 😁 

طوری بود ک وقتی یکی می‌گفت از چینی ها یا نمی دونم سوپ خفاش اومده کرونا 

اصلا باورم نمیشد که با وجود سیاست های به این بزرگی پشت این دنیا باز بیان همچین چیزایی بگن 

به منم وقتی راجع به این چیزا حرف میزدم میگفتن اون موقع. الانم میگن 😁  طوری بود ک وقتی یکی می‌ ...

اصلا دقت کن علم و دانش اینهمه پیشرفت کرده ولی نتونستن یه واکسن موثر بسازن که پیشگیری کنه نه فقط پیشگیری از مرگ به نظرم میخواستن می‌تونستن تو دنیا عمدا خواستن آنقدر کش پیدا کنه واکسن هارو هم سوپاپ اطمینان ساختن وگرنه مگه میشه علم ندونه کاری کنه