2777
2789
عنوان

کوهنوردی

113 بازدید | 0 پست

سلام لطفا راهنماییم کنین شوهر من تمام جمعه ها میره با گروه های مختلط کوهنوردی و من و خونه تنها میزاره نمیدونم چیکار کنم خیلی عزاب میکشم خودمم بخاطر پاهام نمیتونم کوهنوردی برم البته اینا کوه های بلند مثل دماوند و صخره نوردی میرن که کار هر کسی نیست خیلی عذاب میکشم که شوهرم تعطیلات اخر هفته فقط با دوستاشه اینم بگم که اینا برای هم تولد میگیرن  همین اعضا کوهنوردی و برای شوهرم کادو میخرن همین هفته پیش براش تولد گرفتن ولی شوهرم تنهایی رفت تولد تو کافی شاپ میگیرن من خیلی ازییت میشم باهاشم صحبت میکنم که من میخوام با دوستات اشنا بشم مگه ما زن و شوهر نیستیم ولی باز فایده نداشته حریم خصوصی بین خودش و دوستاش درست کرده دوستاش هم هم خانمم هم اقا به حساب دوست اجتماعین و من این جور دوستی ها رو قبول ندارم گوشی شوهرم صد تا رمز داره ولی من میفهمم که با این خانم های تو گروهشون چت میکنه قول قرار کوه میزارن واقعا نمیدونم تحمل کنم همش منتظر اینم خبر خیانتش به گوشم برسه البته شوهرم بسیار ادم اجتماعیه برون گراییه و پیش من بوده بچه های کوه نوردی زنگ‌زدن مثلا حین حرفاش گفته با خانمم جاییم منظور اینکه من و ازشون مخفی نکرده

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%