2821
2789
عنوان

بچه نظر بدید

53 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من نمیدونم چرا هیچکدوم از راه هایی ک برای دعا کردن و درخواستم انتخاب کردم و انجام دادم به نتیجه نرسیده از ۱۹ سالگی دارم دعا میکنم 

خودم بلد نیستم کسی رو بتورم 

ینی اگه بخوام این کار رو انجام بدم طرف سریع متوجه میشه و برام کلاس میذاره و اصلا نمیشه ک جذبش کرد 

من هیچ تلاشی بلد نیستم 

بیرون هم زیاد نمیرم ینی تنها جایی ک میرفتم دانشگاه بود ک دیگه الان اونم درش رو بستن 

بیرون رفتن هم پول میخواد ک من فعلا شاغل نیستم 

خیلی برام سواله اینایی ک ی ازدواج موفق دارن چجوری اون کیس رو بدست آوردن چجوری دعا کردن چرا دعا و نماز اونا قبول شد ولی برا من قبول نشد

چرا من فقط باید مورد امتحان خدا قرار بگیرم 

من ۲۸ سالمه الان دیگه اون کیس های خوب ازدواج کردن ی مشت گرگ مونده و پسرایی ک اصلا مسئولیت پذیر نیستن 

ب نظرتون باید چکار کرد؟

کسی نمیتونه بیاد منو بکشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو هم سینگلی مثه من؟ و طعم عشق دو طرفه رو نچشیدی؟ اصلا چجوریه 😭 خب دلم میخواد  لعنت به ... ...

آره مجردم،تنها.

نه نچشیدم.شانس مایه☹💔😞😓

منم نمیدونم چجوریه😔💔😭

لعنت به دنیا..

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
آره مجردم،تنها. نه نچشیدم.شانس مایه☹💔😞😓 منم نمیدونم چجوریه😔💔😭 لعنت به دنیا..

لعنت ب کسایی ک با دعا آرزوشون برآورده شد و منم خام شدم و دعا کردم 

و خدایی ک هیچوقت آرزوم رو برآورده نکرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792