2777
2789
عنوان

بچه نظر بدید

52 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من نمیدونم چرا هیچکدوم از راه هایی ک برای دعا کردن و درخواستم انتخاب کردم و انجام دادم به نتیجه نرسیده از ۱۹ سالگی دارم دعا میکنم 

خودم بلد نیستم کسی رو بتورم 

ینی اگه بخوام این کار رو انجام بدم طرف سریع متوجه میشه و برام کلاس میذاره و اصلا نمیشه ک جذبش کرد 

من هیچ تلاشی بلد نیستم 

بیرون هم زیاد نمیرم ینی تنها جایی ک میرفتم دانشگاه بود ک دیگه الان اونم درش رو بستن 

بیرون رفتن هم پول میخواد ک من فعلا شاغل نیستم 

خیلی برام سواله اینایی ک ی ازدواج موفق دارن چجوری اون کیس رو بدست آوردن چجوری دعا کردن چرا دعا و نماز اونا قبول شد ولی برا من قبول نشد

چرا من فقط باید مورد امتحان خدا قرار بگیرم 

من ۲۸ سالمه الان دیگه اون کیس های خوب ازدواج کردن ی مشت گرگ مونده و پسرایی ک اصلا مسئولیت پذیر نیستن 

ب نظرتون باید چکار کرد؟

کسی نمیتونه بیاد منو بکشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم سینگلی مثه من؟ و طعم عشق دو طرفه رو نچشیدی؟ اصلا چجوریه 😭 خب دلم میخواد  لعنت به ... ...

آره مجردم،تنها.

نه نچشیدم.شانس مایه☹💔😞😓

منم نمیدونم چجوریه😔💔😭

لعنت به دنیا..

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
آره مجردم،تنها. نه نچشیدم.شانس مایه☹💔😞😓 منم نمیدونم چجوریه😔💔😭 لعنت به دنیا..

لعنت ب کسایی ک با دعا آرزوشون برآورده شد و منم خام شدم و دعا کردم 

و خدایی ک هیچوقت آرزوم رو برآورده نکرد