یه لباس خواب .لباس زیر،لباس خونگی، کتونی و کیف بیرونی،کیف و کفش مجلسی،یه مانتو کتی با شلوار ست،شومیز مجلسی ،لوازم آرایشم من فقط کرم پودر و رژ و ریمل استفاده میکنم چیزایی ک نمیزنم نمیخرم،آدکلن،فوم،تونر فیس براش لاک و لاک پاکن آها یه شال مجلسی
البته مطمعنم برم بازار بازم اضافه میشن خخخ ...بعد ماهم واسه دوماد چمدون و لباس و چی میگیریم
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
منم شوهرم میگه بیا حنابندون لباس لری بپوشیم من لرستانی هستم ..روز عروسی لباس عروس
موندم چیکار کنم
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
ممنون عزیزم،ان شاءالله به زودی قسمت توهم بشه. برات صلوات فرستادم
مرسییی عزیزم
متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/ امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚