2777
2789
عنوان

عروسیییییییمه😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 42 پست
به منم بگو عزیزم

یه لباس خواب .لباس زیر،لباس خونگی، کتونی و کیف بیرونی،کیف و کفش مجلسی،یه مانتو کتی با شلوار ست،شومیز مجلسی ،لوازم آرایشم من فقط کرم پودر و رژ و ریمل استفاده میکنم چیزایی ک نمی‌زنم نمیخرم،آدکلن،فوم،تونر فیس براش لاک و لاک پاکن آها یه شال مجلسی 

البته مطمعنم برم بازار بازم اضافه میشن خخخ ...بعد ماهم واسه دوماد چمدون و لباس و چی میگیریم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
همون بلوچیو میپوشم دیگه چه کنم😕

منم شوهرم میگه بیا حنابندون لباس لری بپوشیم من لرستانی هستم ..روز عروسی لباس عروس 

موندم چیکار کنم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز عروسی رو دیگه لباس عروس میپوشی 

آره دیگه

خوبه منم شاید برای عروسی هم لباس بلوچی بپوشم

بسلامتی،عروسیت کیه؟

سلامت باشی گل،۲۰اسفند

خوشبخت بشی  دعا کن منم تا بهار شرایطم جور بشه

ممنون عزیزم،ان شاءالله به زودی قسمت توهم بشه. برات صلوات فرستادم

مرسییی عزیزم    

مرسی عزیزم خیلی بدردبخور بود پستت

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
ممنون عزیزم همچنین،منم مثه شما بلوچم. توکه رسمامونو میدونی،چیا لازمه بگیرم؟

لوازم آرایشی بهداشتی عطر ادکلن کفش کیف جانمازی لباس زیر.فعلا اینا ب ذهنم رسید

بلوچ کجایی عزیزم؟