2777
2789
عنوان

عروسیییییییمه😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 42 پست

انءشالله خوشبخت بشین گلم بسلامتی عروسی کنین

عزیز به اندازه نیاز بخر و اینکه اول نگاه جیب شوهرت کن ببین در چه حد میتونه برات خرید کنه کاری نداشته باش بقیه چی میگن مهم خودتونین  وسایل نیاز وبه تعداد کم بخر‌.

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی لباس حنابندون انتخاب کردی من موندم چ مدل بدوزم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

از ارایشی بهداشتی شروع کن 

اول ارایشی: جعبه ارایش به اضافه ی کیف ارایش  

ست براش به اصافه ی بیوتی بلندر

پرایمر من خودم لورال و بنفیت استفاده کردم راضی بودم(البته اصلش)

کرم پودر لورال یا میبلین برندای خوبین

کانسیلر

کانتور 

رژ گونه

هایلایتر

پودر فیکس 

پنکیک

خط چشم 

مژه مصنوعی

چسب مژه

۲ تا پالت سایه(رنگای گرم و رنگای سرد)

خط چشم مدادی مشکی

خط چشم مدادی سفید 

ژل یا صابون ابرو 

سایه ابرو 

مداد ابرو 

۶ تا رژ لب 

۶ تا خط لب

اسپری فیکساتور

لوازم بهداشتی:

میسلار واتر یا روغن ارایش پاک کن

تونر

پد سکه ای 

فیس واش 

فیس براش 

اب رسان (ژل الورا خیلی خوبه)

مرطوب کننده

ماسک شب

اسکراب بدن 

اسکراب پوست صورت

اسکراب کف سر 

پچ زیر چشم 

پچ لب 

دو تا ماسک صورت (این انتخاب خودته میتونی برای جوش یا لک یا هر جیز دیگه ای بخری)

پک ماسک ورقه ای 

ضد جوش فوری 

ماسک مو 

اسپری ضد حرارت مو

عطر مو 

شونه ی حموم 

نمک بدن 

ست پدیکور و مانیکور

فعلا همینا به ذهنم رسید

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
ماشالا کم نبودا    

همشون لازم بود😐💔

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚