2777
2789
عنوان

بی انرژی بودن

193 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم.مدتیه که احساس خستگی ،خوابالودگی،بی انرژی و بی قراری دارم.نه میتونم ورزش کنم نه درس بخونم نه ب کار منزل برسم.انگار یکی شونه هامو به سمت پایین فشار میده‌.شما راهکاری دارید؟شده اینطوری بشید؟

مگه بمیرم و زنده بشم ،که باز آدم قبلی بشم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این افسردگی ام ک هیچوقت درمون نمیشه😔

خب اگر افسردگی داری انرژی هم نداری من دارم وقتی میخوام درس بخونم بی هوش میشم واقعا درس خوندن واسم سخت شده رفتم دکتر گفت افسردگی شدید داری 

خب اگر افسردگی داری انرژی هم نداری من دارم وقتی میخوام درس بخونم بی هوش میشم واقعا درس خوندن واسم سخ ...

میدونم حس می‌کنم افسردم.الان میخوای چکار کنی؟راهکار بهت نداد؟

این افسردگی ام ک هیچوقت درمون نمیشه😔

کمبود ویتامین دی و اهن داری

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
همه.  دیگه اونطورن....

خواهر بخدا بعضیا هزار تا کار باهم میکنن باز انرژی دارن.دوست خودم خانه داری بچه داری کلاس زبان دانشگاه سرکار حسابدار باشگاه ب جز اون پیاده روی ...خیلی عجییه

خواهر بخدا بعضیا هزار تا کار باهم میکنن باز انرژی دارن.دوست خودم خانه داری بچه داری کلاس زبان دانشگا ...

درسته من خودم گاهی پا میشم هزار کار میکنم آخ هم نمیگم. همش بخاطر اینه روحیه نیس. روحیه باشه کوه رو‌ میشه جابجاکرد..

اتفاقا کم خونی دارم

دلیل خستگی و بی حوصلگی و ...همش بخاطر این دوتا ویتامین ،من واقعا داشتم از بین میرفتم ازمایش دادم کمبود داشتم از وقتی قرص میخورم خیلی بهتر شدم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
میدونم حس می‌کنم افسردم.الان میخوای چکار کنی؟راهکار بهت نداد؟

راهکار که نداد فقط دارو میده سرترالین +بوپروپیون+ریتالین+جینکورا+ممورال+ملاتونین+فلوکستین+ایمی پرامین+آرپیپرازول+کلومپرامین.

اینارو الان دارم مصرف میکنم

راهکار که نداد فقط دارو میده سرترالین +بوپروپیون+ریتالین+جینکورا+ممورال+ملاتونین+فلوکستین+ایمی پرامی ...

توروخدا دارو نخور ...سعی کن از راهکار های دیگ کمک بگیری ولی دارو نخور دلسوزانه میگم

یخورده شرایط من بدتره سابقه خودکشی هم داشتم آخه

منم داشتم ..من بخاطر خوردن دو تا دارو ک روانپزشک برام نوشت خودکشی کردم باورت میشه اون قرصا خودش باعث خودکشی میشه فکر کردی از بی دردی دارم بهت میگم؟بخدا دارو نمیخورم خیلییی بهتر از گذشته ام !با چی خودکشی کردی؟خودت گفتی خودکشی کردم؟