سلام دوستان عزیزم.مدتیه که احساس خستگی ،خوابالودگی،بی انرژی و بی قراری دارم.نه میتونم ورزش کنم نه درس بخونم نه ب کار منزل برسم.انگار یکی شونه هامو به سمت پایین فشار میده.شما راهکاری دارید؟شده اینطوری بشید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خواهر بخدا بعضیا هزار تا کار باهم میکنن باز انرژی دارن.دوست خودم خانه داری بچه داری کلاس زبان دانشگاه سرکار حسابدار باشگاه ب جز اون پیاده روی ...خیلی عجییه
دلیل خستگی و بی حوصلگی و ...همش بخاطر این دوتا ویتامین ،من واقعا داشتم از بین میرفتم ازمایش دادم کمبود داشتم از وقتی قرص میخورم خیلی بهتر شدم
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤