1369negah مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 10463 عنوان بچه ها کمک کنید 28 بازدید | 3 پست خواهرم بایه پسری دوس شده پسره هزار بار کات کرده خواهرم برش گردونده خواهرم راحت میره خونه اونا میمونه باهاشون خونه فامیلاشون میره کلا مثل نامزدی بعد ۲سالم خواهرم بزرگتره ۱هفته رفتن مسافرت موندن الان چند شب پیش میگن انگشتر میخوایم بیاریم معلوم نیس چ غلطی کردن تادیروز پسره میگفت نمیخوامت برو باهرکی میخوای ازدواج کن میگفت من بچم میخوام جوونی کنم اراینورم چون من ازدواج کردم پیششون نیستم ازم خیلی چیزارو مخفی میکنن بنظرتون خوشبخت میشن عقد میکنن اصلا خواهرمو 1400/11/19 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafesehkhnom عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 12380 شک نکن اگر عقد هم کنن تا 2ماه بیشتر دوام نمیاره این عقد واقعا چه خانواده راحتی دارید دختر را رها کرده وهر کار خواسته کرده؟
1369negah مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 10463 شک نکن اگر عقد هم کنن تا 2ماه بیشتر دوام نمیاره این عقد واقعا چه خانواده راحتی دارید دختر را رها کرد ... باورت میشه بمن چیزی درست وحسابی نمیگن من خودم شهرستانم اونا تهرانن من کلا بیخبرم ابجیمم یوقتایی زنگ میرنه یچیزایی میگه بهم اصلا کلافم کردن حالا پسره بچست کلا ۲۶سالشه خواهرم ۲۸سالشه
nafesehkhnom عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 12380 باورت میشه بمن چیزی درست وحسابی نمیگن من خودم شهرستانم اونا تهرانن من کلا بیخبرم ابجیمم یوقتایی زنگ ... خدا بهتون رحم کنه بلکه بتونن زندگی کنن.