2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترزیادرفتم برای دردام آزمایشم دادم چیزیم نیست🥺

ببین به نظرم یه مدت از لحاظ روحی رو خودت کار کن کلا به نظر میاد اضطراب و استرس آزارت میده دعانویس نمیگم کاری نمیتونه بکنه ولی به اون اندازه که ما فکر میکنیم اینا قدرت ندارن باور کن منم خیلی مشکلات شما رو دارم به منم گفتن رفتن دعا برات نوشتن که سالم نباشی نتونی به جایی برسی ولی اول از خدا بخواه و توکل کن بعد روی روح و روانت کار کن و تمرکز کن بعد خدای نکرده اگر دیدی واقعا رفع شدنی نیس پیش آدم مسلمون برو یا برو پیش یکی از مراجع ازشون سوال کن شاید تونستن کمکت کنن

ببین به نظرم یه مدت از لحاظ روحی رو خودت کار کن کلا به نظر میاد اضطراب و استرس آزارت میده دعانویس نم ...

چندساله این مشکلو دارم همشم توکارام گره میفته،خیلی باخودم جمله های مثبت تکرار کردم ک مثلا من میخوام این اتفاق بیفته.امروز من بهترین روزو خواهم ساخت ولی همیشه یه مانعی وجودداره.باشه بااین حال باز بیشتر روخودم کارمیکنم

شب ها رقیه شرعی با هندز فری گوش بده صبح ها سوره طاها گوش بده ضرر نمیکنی بعدم یک لیوان آب و کمی گلاب آیت الکرسی بخون یکم بزن صورتت یکم ب گردن و کمی داخل گوش و بقیه اضافه اب رو بخور اینم حتما جواب میگیری و راستی یک قرآن یا چاقو یا قاشق سمت راست زیر بالشتت بذار احتیاج ب موکل و دعا نویس نیست این رو انجام بدی