2777
2789
عنوان

بچم:) برگرد🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 70 پست
اخ چه دردیه ابن چه عذابیه این خدا بهش صبر بده خدا خفظشون کنه

مرسی عزیزم

اصلا نارات نباش

همچیو دوباره میسازی  

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
قرص کمر چیه عزیزم برا چی خوبه

برا سفت کردن کمر زن و مرد خوبه ، چون سقط داشتی برات خیلی موثره، از عطاری باید بگیری هم نر هم ماده بعد بذاری رو شعله پخش کن بپزه، بعد اسباب کنی بخوری ، حالا دقیق یادم نیست از خود عطاری بپرسی میگه بهت عالیه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره صبر میکنم نمیتونم یکی دیگرو از دست بدم اونموقع میمیرم

خدا نکنه عزیزم ، انشالله بچه بعدی سالم بیاد بغلت ...

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

اسی جان عزیزم خدا صبرتون بده بخاطر فرزند عزیزتون.جاش خوبه و مطمئن باش دوستت داره و اگر براش هدیه ای بفرستی میرسه به دستش.

ببین عزیزم یکی از دلایل مشکلی که شوهرتون داره فشارها و استرسهای روحی هست.شوهرتون مرد خوبیه،به نظرم مشکلاتی که پیش اومده خیلی اذیت شده گرچه شاید به روی خودش نیاره،و با اون مسأله سعی میکنه خودشو آروم کنه.حال فکری و روحیش بهتر بشه مطمئن باش مشکل شوهرتون هم راحت تر رفع میشه 

به نظرم فرزندتون که پیش خداست دوست نداره مامان باباش حالشون اینقدر دلگیر باشه،برای فرزندتون خیرات کنید،براش اسم بگذارید،باور کنید جاش خوبه و همیشه هست و توی بهشت میاد به آغوشتان.گاهی باهاش صحبت کنید،بگذارید شوهرتون حرفها و فشارهای درون دلش رو خالی کنه.هم رو بغل کنید،حتی به هم دلداری بدید،از فرزندتون بخواهید که الآن که به خدا نزدیکتره براتون دعا کنه.یه سفر برسد مشهد،قم یا هر امامزاده ای یا هر جایی که حال دلتونو خوب میکنه.

قرآن رو اتفاقی نیت کنید مثل استخاره و بعد از خدا بخواهید باهاتون صحبت کنه و اتفاقی صفحه ای از قرآن رو باز کنید خیلی حال خوب و آرامش بخشی داره.حتما هم از کانالی که معرفی کردم مشاوره بگیر،و هدفمند تصمیم بگیر و از تکنیکهای درست استفاده کن که بهترین نتیجه رو بگیرید.

موفق باشید عزیزم

اگه زرنگ بودی این غول را انتخاب نمی‌کردی چطور چشم میگم صددرصد ازدواجت سنتی نبوده دوم تو زمان عقدت باهات بازی نمی‌کرده سوم بی نماز بوده چهارم موقع سلام باخودت یا پدرت یا برادرت خیلی سرد وشل دست می‌داده شخصیت خونه وادگی هم نداشته کمبود محبت داشته گلم هیچ کدوم این علایم را نتونستی بفهمی از چی این خوشت آمد موهاش.

اگه زرنگ بودی این غول را انتخاب نمی‌کردی چطور چشم میگم صددرصد ازدواجت سنتی نبوده دوم تو زمان عقدت با ...

من از زندگی اسی خبر ندارم ولی به نظرم اینجوری نگید چون شرایط روحی خوبی نداره.به نظرم شوهر اسی خوبیهای زیادی داره و حالا که ازدواج کردند و خیلی چیزها رو میدونستند،میتونند با یه سری تکنیکها شرایط رو بهتر کنند.حتی در مورد نماز خوندن یقینا باید شوهرشون به سمت نماز بیاد ولی با تکنیکهای مطمئن اسی غیر مستقیم میتونه این کار رو بکنه.وقتی اعتقادات و پایبندی و معنویات بالاتر بره خیلی چیزها بهتر میشه. 

از طرفی شعرهای خوب و قشنگ و حماسی یا انگیزشی یا دعاهای با لحن خوب یا پخش کردن سوره هایی مثل نور،یوسف و...به جای فیلم و رقص و ترانه هایی که حرفها و کلماتی دارن که در ضمیر ناخودآگاه اثرات خوبی ندارند،میتونه خیلی جاها اثرات مثبتش رو در فرد،زندگی و...نشون بده.

احساس میکنم شوهرشون حتما باید اصلاح طبع طبع بشه اون هم اسی میتونه از طریق تغذیه و...خیلی شرایط رو بهتر کنه.

من از زندگی اسی خبر ندارم ولی به نظرم اینجوری نگید چون شرایط روحی خوبی نداره.به نظرم شوهر اسی خوبیها ...

اسی چند تا از تاپیکهاتو خوندم.شوهرت هم خیلی از درون به هم ریخته.باید به هم کمک کنید.گاهی ممکنه رفتارهایی داشته باشه یا حرفهایی که ناراحت بشی ولی باور کن دلیلش همه بر میگرده به شدت نگرانی و ناراحتی که از دست دادن فرزندتون داشته.

سعی کن حتما از مشاوران خوبی که معرفی کردم کمک بگیری تا حال دل خودت و شوهرت بهتر بشه.بچتون پیش خداست و از شادی و لبخند شما و پدرش شاد میشه.

من از زندگی اسی خبر ندارم ولی به نظرم اینجوری نگید چون شرایط روحی خوبی نداره.به نظرم شوهر اسی خوبیها ...

نه دوست عزیز کمکش میکنم خواستم تجربه ایشون برا دخترهای احساسی تکرار نشه