2789
عنوان

دعوای شدید با...

2984 بازدید | 67 پست
بچه ها امشب دعوای شدیدی با همسرم داشتیم.خیلی شدید.الانم اصلا حوصله ندارم و دلم میخواد بخاطر رفتارش تا مدت ها باهاش قهر باشم تا حساب کار دستش بیاد و همیشه این حرکات بد رو انجام نده.دیگه از دستش خسته شدم.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
عزیزم همیشه ما زنها همینو میگیم ..ولی تا میان و میخوان از دلمون در بیارن...زودی خر میشیم...که از نظر من خیلی بد هم نیست...
حالا سر چی بحثتون شد...شاید ارزشو نداشته باشه که بخوای حرص بخوری...!!!!!!!؟؟
چه دوستم داشته باشی و چه ازمن متنفر باشی در هر صورت بهم لطف میکنی
چون اگه دوستم داشته باشی تو قلبت هستم و اگه ازم متنفر باشی تو ذهنتم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونید شاید زیاد مسئله ی مهمی نبوده باشه ولی من دیگه از دست این همه ساده بازیهاش و ساده انگاریهاش خسته شدم.اونجاهایی که باید زبون داشته باشه و از حقمون دفاع کنه بی زبون بازی در میاره و اونجاهایی که باید مراقب حرف زدنش باشه هر چیزی رو که نباید میگه.هر وقتم دعوامون میشه زود اسم جدایی و طلاق رو میاره با اینکه همیشه ادعاش میشه که خیلی دوستم داره و تو دنیا با هیچکسی عوضم نمیکنه.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
ملیکابعضی مردهااین عادتودارن که زواسم طلاق بیارن..باهاش اتمام حجت کن قول بگیرکه دیگه تحت هیچ شرایطی اسم طلاقونیاره بگوهرچی بگی اتفاق میافته وقتی هی بگی طلاق خدای نکرده طلاق میگیرم مطمئن باش اگه قول بده سعی خودشومیکنه که دیگه به زبون نیاره
مابراین درنه پی حشمت وجاه آمده ایم***ازبدحادثه اینجابه پناه آمده ایم
با اینکه خودش از روز اول زیاد تمایل نداشت برم سرکار و هنوزم میگه ندارم چون احتیاجم نداریم ولی گاهی اوقات داخل بحثامون میگه تو که عرضه نداری بری سرکار در صورتی که من بدبخت خیلی دنبال کار گشتم که حداقل از این همه سال درس خوندنم ی استفاده ی مفید کنم ولی یا شرایطها خوب نبود یا اقا از هر کاری هم که پیدا میشد هزارتا ایراد میگرفت.
ملیکا تا حالا منطقی باهاش حرف زدی! یعنی وقتی اروم هستین و همه چی خوبه بگی که از چه حرفهایی که میزنه ناراحت میشی و دیگه تکرار نکنه ! خوب تو دعوا و لج و لج بازی بعضی ها هر چیزی به زبون میارن که درست هم نیست ولی شاید منظوری هم ندارن الکی میگن و بهش حتی فکر هم نمیکنن مثل همین طلاق که خیلی از ما زنها هم تا یه چیزی میشه میگیم ...
اخه میدونی اسفند جان حتما اقا فکر کرده من از طلاق میترسم در صورتی که اصلا اینجوری نیست و من با اینکه شوهرم و زندگیم رو دوست دارم و دوست ندارم زندگیمون از هم بپاشه ولی هر وقت میگه بریم طلاق بگیریم منم میگم باشه اگه میخوای تو کاراش رو بکن بعد منم میام.دیگه از این حرفاش و کاراش خسته شدم.