2777
2789
عنوان

قطره ویگامکس

111 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها قطره چشمی ویگامکس کجا گیر میاد ؟خودم الان شیرازم...تو ایران خیلی کمه یا اصلا نیست یا وارد نیمشه...قطره ش آمریکایه مگه کسی داشته باشه که با واسطه وارد کرده باشع..ممنون میشم کمکم کنید

اگر منظورت همون قطره اشک مصنوعی هست که خیلی وقته نایاب شده خارجیش

همون که تک مصرف بود،تا ۲۴ ساعت

اگر قطره دیگه میگی که،از اول ستاد تا فلکه نمازی داروخانه زیاده

شاید شاید گیر بیاد،اگر نبود که باید مشابه بخری

اگر منظورت همون قطره اشک مصنوعی هست که خیلی وقته نایاب شده خارجیش همون که تک مصرف بود،تا ۲۴ ساعت ا ...

نه اشک مصنوعی نیست...ویگامکس یه قطره امریکایی واسه عفونت چشمه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام. من هم مثل شما بعد از عمل لیزیک چشم چپم عفونت کرد و لکه سفید روی قرنیه. الان تحت درمانم. چند و ...

منم دقیقا همین مشکل رو دارم...دو هفته بندرعباس تحت نظر بودم خوب نشدم...بعد زیر نظر دکتر معرفی شدم یه متخصص شیراز رفتم شیراز ۱۵ روز بیمارستان خلیلی بستری بودم....دیروز مرخص شدم... گفتن که خوبی داری خوب میشی ادامه درمانت برو بندرعباس پیش دکتر خودت...درخواست دوستی نمیدونم از کجا باید قبول کنم...