28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 عنوان چیکار کنم..؟ 90 بازدید | 14 پست چیکار کنم که بیوش زده لاو یو :))چیکار کنم که وقتی رلش آنه پیوی من سین نمیخوره؟اما در مواقعی که حالش بده حوصلش سر رفته بیس چاری تو پیویمه🙂چیکار کنم که روزام رنگ شبو گرفته. خدا میتونه ببینه و هیچی نگه؟خدا تنهاییامو میبینه و سکوت کرده؟اصن خدا هست؟ اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه! 1400/11/19 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 هیچی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ایندیلا عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 4956 چرا جواب چنین آدمیو میدی😑😐 باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 وقتی رل داره بکش بیرون حقیقتا! ولی وقتی رلش مث سگ ولش کرد و رید بهش و رفت با پسرای دیگه رل زد من بودم من بودم آرومش کردم دلداریش دادم اونقدر دیوونه بازی دراوردم یکم بخنده من بودم که قلبمو بهش دادم بدیایی که در حقم کرد و ندیدم،تن بی جونمو با با چاقو تیکه تیکه کرد و من باز بهش محبت کردم،گفتم رلش رفته نکنه فکر کنه تنهاس، نکنه دلش غم داشته باشه اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 چرا جواب چنین آدمیو میدی😑😐 چون بینهایت دوسش دارم :)) اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
لآله عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4290 ولی وقتی رلش مث سگ ولش کرد و رید بهش و رفت با پسرای دیگه رل زد من بودم من بودم آرومش کردم دلد ... خب خودتم داری میگی این وسط این تویی ک فقط آسیب دیدیحالا مونده این سوال که خودتو بیشتر دوست داری یا اونو!؟و وقتی جوابتو پیدا کردی میفهمی باید چیکار کنی
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 چیشده🤦🏻♀️ هیچی نشده فقط دارم ذره ذره آب میشم :) اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
mahtami عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 2676 هیچی نشده فقط دارم ذره ذره آب میشم :) دردتو میدونم میفهممسعی کن خودت خوت رو کنترل کنی
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 خب خودتم داری میگی این وسط این تویی ک فقط آسیب دیدی حالا مونده این سوال که خودتو بیشتر دوست داری یا ... اون تنها کسیه که من دوسش دارم🙂 اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
لآله عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4290 اون تنها کسیه که من دوسش دارم🙂 پس ادامه بدهبسوزروحیتو از بین ببرناراحت شوافسرده شوفرصتارو از خودت بگیرداغون کن خودتوو در آخر اونه ک تمومش میکنه.
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 پس ادامه بده بسوز روحیتو از بین ببر ناراحت شو افسرده شو فرصتارو از خودت بگیر داغون کن خودتو و ... ولی من اینو نمیخوام نمیتونم مردن خودممو ببینم نمیتونمم ازش دل بکنم. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
لآله عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4290 ولی من اینو نمیخوام نمیتونم مردن خودممو ببینم نمیتونمم ازش دل بکنم. باید یکیشو انتخاب کنی...یا خودت یا اوناگه بخوای ولش کنی ناراحتیت واسه چند روزه و تا اخر دیگه بعدش خیالت راحته و از خودت تشکر میکنیولی اگ بخوای ادامه بدی اره یه سال ..دوسال..تهش سه سال...اخرش یا عالمه دلبستگیِ بیشتر مجبور ب جدایی میشی و اون موقع شرمنده خودت میشی
پری_شب عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 18532 سخته اما شدنیه ترکش کن......ادمی رو دوس نداشته باش ک فقط تو رو برا درداش بخاد نگراننباش..!خدایی که آمار تکتک برگای عالم و دارهازاحوال توهم خبر داره..:)))🙃🌿