2777
2789
عنوان

چیکار کنم..؟

90 بازدید | 14 پست

چیکار کنم که بیوش زده لاو یو :))

چیکار کنم که وقتی رلش آنه پیوی من سین نمیخوره؟

اما در مواقعی که حالش بده حوصلش سر رفته بیس چاری تو پیویمه🙂

چیکار کنم که روزام رنگ شبو گرفته. 

خدا می‌تونه ببینه و هیچی نگه؟

خدا تنهاییامو میبینه و سکوت کرده؟

اصن خدا هست؟

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

هیچی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رل داره بکش بیرون حقیقتا!

ولی وقتی رلش مث سگ ولش کرد و رید بهش و رفت با پسرای دیگه رل زد من بودم 

من بودم آرومش کردم دلداریش دادم اونقدر دیوونه بازی دراوردم یکم بخنده من بودم که قلبمو بهش دادم 

بدیایی که در حقم کرد و ندیدم،تن بی جونمو با با چاقو تیکه تیکه کرد و من باز بهش محبت کردم،گفتم رلش رفته نکنه فکر کنه تنهاس، نکنه دلش غم داشته باشه 

ولی وقتی رلش مث سگ ولش کرد و رید بهش و رفت با پسرای دیگه رل زد من بودم  من بودم آرومش کردم دلد ...

خب خودتم داری میگی این وسط این تویی ک فقط آسیب دیدی

حالا مونده این سوال که خودتو بیشتر دوست داری یا اونو!؟و وقتی جوابتو پیدا کردی میفهمی باید چیکار کنی

خب خودتم داری میگی این وسط این تویی ک فقط آسیب دیدی حالا مونده این سوال که خودتو بیشتر دوست داری یا ...

اون تنها کسیه که من دوسش دارم🙂

پس ادامه بده بسوز روحیتو از بین ببر ناراحت شو افسرده شو فرصتارو از خودت بگیر داغون کن خودتو و ...

ولی من اینو نمیخوام 

نمیتونم مردن خودممو ببینم نمیتونمم ازش دل بکنم.

ولی من اینو نمیخوام  نمیتونم مردن خودممو ببینم نمیتونمم ازش دل بکنم.

باید یکیشو انتخاب کنی...یا خودت یا اون

اگه بخوای ولش کنی ناراحتیت واسه چند روزه و تا اخر دیگه بعدش خیالت راحته و از خودت تشکر میکنی

ولی اگ بخوای ادامه بدی اره یه سال ..دوسال..تهش سه سال...اخرش یا عالمه دلبستگیِ بیشتر مجبور ب جدایی میشی و اون موقع شرمنده خودت میشی

سخته اما شدنیه ترکش کن......

ادمی رو دوس نداشته باش ک فقط تو رو برا درداش بخاد 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿