2777
2789

مناسب افراد ۱۵ سال یعنی کلا رمان نخون عزیزدلم..‌‌ذهنتو پر حاشیه میکنه الکی شلوغ میکنه به فکر درست باش جیگر😘

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
مناسب افراد ۱۵ سال یعنی کلا رمان نخون عزیزدلم..‌‌ذهنتو پر حاشیه میکنه الکی شلوغ میکنه به فکر درست با ...

ممنون 🌹

معلم میگه رمان های اندازه ی سنتون بخونید کتاب بخونید که برای انشا دایره ی لغتتون خوب بشه برا همین گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون 🌹 معلم میگه رمان های اندازه ی سنتون بخونید کتاب بخونید که برای انشا دایره ی لغتتون خوب بشه ب ...

کتاب بله کتاب بخون

ولی رمان عاشقانه نه

رمان اجتماعی بخون

کتاب روانشناسی بخون

کتبای مدهبی اگه دوست داشتی

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...