2777
2789
عنوان

میخاد تموم کنه؟

513 بازدید | 104 پست

سلام قشنگا.توتاپیکای قبلیمم گفتم.من حدودسه ماه بای پسری هستم اوایل خوب بود ولی دیگ خیلی سرد شد و گفت چون تو زیاد گیر میدی و اینا.البته واقعا چون دوسش داشتم اینجور بود.دیروز اصلا پیام نداد هیچی کلا جدیدا پیام نمیده .بعد مای گپ مشترک داریم.من داخل گروه این ایموجی 😐😐رو گزاشتم و ایشون گفتن چطوری.منم خیلی رسمی گفتم مچکرم شماخوب هستین.بعد ایشون😐😐گزاشتن.گفتم چیه دیگ جواب ندادن ب این پیامم.توپیوی بهشون گفتم خودت گفته بودی رسمی حرف بزنیم منم برااین اینجور گفتم.اونم گفت هه .حس میکنم دنبال بهونست فقط شماهم همین حسودارین؟؟

نه عزیزم بهونه چیه 

مستقیما میخواد باهات کات کنه😂

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم بهونه چیه  مستقیما میخواد باهات کات کنه😂

اسم کاربریت   😂😂😂😂😂

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

خدایی چطور حوصلتون میگیره با این عتیقه ها سر و کله بزنین دقت کنین با کیا وارد رابطه میشین یکی که حداقل تکلیفش با تودش روشن باشه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
خو چرا گیر الکی میدی بهش بعدشم اصلا دنبال پسرا نیفتین خاست بمونه که میمونه نخاستم بسلامت

قبلا گیر میدادم ولی چن روزه منم بیخیال شدم.یعنی از اینکه توگپ باهاش رسمی صحبت کردم بدش اومد؟نمیدونم چی بگم بهش دیگ

خدایی چطور حوصلتون میگیره با این عتیقه ها سر و کله بزنین دقت کنین با کیا وارد رابطه میشین یکی که حدا ...

نه خب اینم اولش خوب بود ولی خودش گفت چون زیاد گیردادی بهم دورشدم ازت.ادم حسابیه.الان نمیدونم چجور باش برخوردکنم