2777
2789
عنوان

تشکیل کیسه زرده

13122 بازدید | 17 پست
خانوما من هفته ۵وسه روز سونو واژینال انجام دادم و فقط ساک جنینی دیده شد بدون کیسه زرده..سونوگرافیست گفت برای کنترل ۲هفته دیگه مجدد سونو بدم..بنطرتون طبیعی یا غیرطبیعی؟
درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد
طبیعی
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نگران نباش دوهفته دیگ قلبشم میبینی ایشالا
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
من البته دوتام سقط داشتم اما الان ک باردارم دکترم بعد تاخیری گف بیا سونوت کنم نزاشتم بهم گف برو 10 روزه دیگ بیا ک رفتم خوشبختانه هم جنین و هم قلب و دید مال شماهم طبیعیه 5 هفته فقط ساکو میبینن
کاملا طبیعی منم همینجور بود الان 16 هفتمه اما من دو هفته بعد نرفتم سه هفته بعد رفتم که صدای قلبمو هم شنیدم
عاقبت در یک شب از شبهای دور                     ❣کودک من پا به دنیا می نهد ❣آن زمان بر من خدای مهربان                          ❣نام شورانگیز مادر می نهد ❣ان زمان طفل قشنگم بی خیال                          ❣در میان بسترش خوابیده است ❣بوی او چون عطر پاک یاس ها                       ❣در مشام جان من پیچیده است ❣ان زمان دیگر وجودم مو به مو                      ❣بسته با هستی طفلم می شود ❣ان زمان در هر رگ من جای خون                   ❣مهر او در تار و پودم  می شود  ❣می فشارم پیکرش را در برم                          ❣گویمش چشمان خود را باز کن  ❣همچو عشق پاک من جاوید باش                     ❣در کنارم زندگی اغاز کن   ❣میگشاید نور چشمم دیدگان                            ❣بوسه ها از مهر بر رویش زنم ❣گویمش اهسته ای طفل عزیز                        ❣می پرستم من تو را مادر منم
استرس نداشته باش، استرس سمه البته بهت حق میدم اما دوهفته بعد ک رفتی میبینی این استرسا بیخود بوده اصلا و اصلا نگران نباش
مرسی دوستان یک خورده امید گرفتم...اخه دکترم گفت باید تا یک هفته دیگه جنین تشکیل بشه واسه همین استرسم دوبرابر شده
دلشوره نداره اصلامیگذره هفته دوم عید برو ان شااله صدای قلب نینیتو میشنوی مثل یه لشکر اسب که دارن میدون،مبارکت باشه مامان شدنت
عاقبت در یک شب از شبهای دور                     ❣کودک من پا به دنیا می نهد ❣آن زمان بر من خدای مهربان                          ❣نام شورانگیز مادر می نهد ❣ان زمان طفل قشنگم بی خیال                          ❣در میان بسترش خوابیده است ❣بوی او چون عطر پاک یاس ها                       ❣در مشام جان من پیچیده است ❣ان زمان دیگر وجودم مو به مو                      ❣بسته با هستی طفلم می شود ❣ان زمان در هر رگ من جای خون                   ❣مهر او در تار و پودم  می شود  ❣می فشارم پیکرش را در برم                          ❣گویمش چشمان خود را باز کن  ❣همچو عشق پاک من جاوید باش                     ❣در کنارم زندگی اغاز کن   ❣میگشاید نور چشمم دیدگان                            ❣بوسه ها از مهر بر رویش زنم ❣گویمش اهسته ای طفل عزیز                        ❣می پرستم من تو را مادر منم
مرسی شیراز جون از سه شنبه تاحالا ک رفتم سونو دارم خفه میشم هی میگم خدا چرا نمیگزره روزهااا تا ۱۴روز دیگه دوباره برم سونو
مرسی شیراز جون از سه شنبه تاحالا ک رفتم سونو دارم خفه میشم هی میگم خدا چرا نمیگزره روزهااا تا ۱۴روز ...

سلام عزیزم من الان تاپیکتو دیدم رفتم تاپیکای بعدیت متوجه شدم بسلامت بچت حفظ شده.خدا حفطش کنه. منم الان مثل شما هستم رفتم سونو پنج هفته و یک روز بود ساک دوازده میلی.فاقد کیسه زرده و فتال پل . حالا خیلی نگرانم اخه ساکم بزرگه. شما ساکتوناندازش چقدر بود؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
سلام عزیزم من الان تاپیکتو دیدم رفتم تاپیکای بعدیت متوجه شدم بسلامت بچت حفظ شده.خدا حفطش کنه. منم ال ...

عزیزم منم دقیقا مث شمام ،امروز رفتم سونو گفت ساک 10 میلی متر بدون کیسه زرده و فتال پل ،استرسی شدم ولی انگار میگن طبیعیه