2789
عنوان

زگیل تناسلی

325 بازدید | 20 پست

من ی چن تا زائده داشتم رفتم دکتر پوست گفت زگیل نیستن. پاپول مرواریدیه. بعد هنوز شک دارم ولی چون شکل زگیله ولی زیاد نشدن و سه تاشونم کندم دوتاش خون اومد و ب بعضی جاهام مالید ولی زگیلی درنیومده. اگ زگیل بود خونش میمالید ب هرجا زگیل میزد آیا؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
ازمایش خون بده معلوم میشه

باید دکتر بنویسه واسم؟ اخت میگن ازمایشش مث پاپه ربطی ب خون نداره

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربط داره ویروس داره.بله

مرسی هرچی گفتم بنویسید برام گوش ندادن. سه تا دکتر رفتم ننوشتن پاسم 

چرا ننوشتن..😐 آزاد برو

هزینش زیاده فک کنم. نمیدونم  والا از بس بیشعورن 

جدی؟ نه بابا اونا ک فکر هزینه نیستن 

ازادشو میگم فک کنم هزینش خیلیه. میگن ۱و خوردی میشه

یا خدا...پس دولتیش چقدره؟

حتمآ یه تومنه. اره خیلی بالاس هزینش. ب نظرم باید زایگان میبود تا هرکس ب مشکل بر میخورد پیگیر میشدو چن نفرا بدبخت نمیکرد

حتمآ یه تومنه. اره خیلی بالاس هزینش. ب نظرم باید زایگان میبود تا هرکس ب مشکل بر میخورد پیگیر میشدو چ ...

اتفاقا منم آزمایشش رو دارم هنوز نرفتم فکر نمیکردم انقدر باشه.مطمعنی؟

کاربری واگذار شده

اتفاقا منم آزمایشش رو دارم هنوز نرفتم فکر نمیکردم انقدر باشه.مطمعنی؟

اره مطمئنم. سه سرچ بزن اونایی ک چن سال پیش انجام دادن روپایه ۸۰۰-۹۰۰-پولش شده