گلی_گلنوش مدیر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 152 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 34 پست سلام عزیزان من ۲ ماهه پیش ازیک خانم دکتری از اینستاشون پکیج برای لاغری گرفتم که دورش ۵۰ روزه بود تو این ۵۰ روز ۱۰ تا ۱۱ کیلو کم کردم محصولاتشم سیر سیاه ام جزوش بود میخواستم بدونم شما هم تجربه استفاده داشتید ؟ و میدونستید انقدر تاثیر داره ؟ 1400/11/19 | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 12194 عزیزم ۲ محصول بود برای ۵۰ روز ۱۰ تا ۱۲ کیلو کاهش وزن ۵۰۰ ۷۰۰ تومان البته من نمیدونم الان این پ ... هفصد هزار منظورته
raaz5 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 948 @raaz5 بیاعزیزم شاید به دردمون بخوره خواهر سلام بر شما.مچکرم😍راستی چند وقته خبری ازتون نیست!!؟از وزنت بگو...همچنان رژیمتو ادامه میدی؟ ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
عشقمmmmm عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5460 سلام بر شما.مچکرم😍 راستی چند وقته خبری ازتون نیست!!؟ از وزنت بگو...همچنان رژیمتو ادامه میدی؟ سلام عزیزم ممنون گلم شما خوبین عزیزم آره عزیزم ۷۵کیلو شدم همچنان ورزش و رژیم دارم .. وقت نمیکنم بیام گلم دم عید نوروز و خونه تکونی و بچه داری دیگه وقتی نیست عزیزم.. مرسی که به یادمی 🥰🥰 ❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
raaz5 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 948 سلام عزیزم ممنون گلم شما خوبین عزیزم آره عزیزم ۷۵کیلو شدم همچنان ورزش و رژیم دارم .. وقت نمیکنم بیام ... آفرین به همت و اراده تون واقعا خسته نباشین خدا قوت👏👏👏👏😍😍😍😍 باید الان حسابی خوشتیپ کرده باشین؟!ایشاالله... ولی فعلا کو تا عید!؟تاپیک اسباب کشیتون یادمه هنوز چیزی نیست که...بنظر من عید دیگه نیاز به خونه تکونی ندارین شما ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
عشقمmmmm عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5460 آفرین به همت و اراده تون واقعا خسته نباشین خدا قوت👏👏👏👏😍😍😍😍 باید الان حسابی خوشتیپ کرده باشین ... فدات گلم 😘 ❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره