گلی_گلنوش مدیر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 152 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 34 پست سلام عزیزان من ۲ ماهه پیش ازیک خانم دکتری از اینستاشون پکیج برای لاغری گرفتم که دورش ۵۰ روزه بود تو این ۵۰ روز ۱۰ تا ۱۱ کیلو کم کردم محصولاتشم سیر سیاه ام جزوش بود میخواستم بدونم شما هم تجربه استفاده داشتید ؟ و میدونستید انقدر تاثیر داره ؟ 1400/11/19 | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی_گلنوش مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 152 بعد چه قیمت هست میشه بهم بگی چطور وازکجا باید تهیه کنم عزیز من نمیخوام تبلیغ کسی رو کنم من فقط اومدم تجربیاتتون بدونم داخل پی وی اگر خواستی به خودت میگم شما هم هم جنس خودم ولی اینجا نمیشه
انجیری عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7463 دقیقا یکی از فامیل های ما هم این عادت رو داره میشه جواب منو اینجا بدی نمیتونم دوستی بپذیرم خدایا خستم
لیواناکوشن عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 9237 منم همینطور همش میرم سمت غذا وقتی عصبی باشم بدتر غذا میخورم یه سر به سایت هپی فت بزن گلم اگه خواستی دوره هاشو بگیر و استفاده کنبرای من که عالی داره جواب میده همه چی میخورم با حال خوب نه استرسدیگه هر وقت ناراحت باشم نمیرم سمت غذاهاو ....
گلی_گلنوش مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 152 میشه جواب منو اینجا بدی نمیتونم دوستی بپذیرم من از دکتر میلانی گرفتم
انجیری عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7463 یه سر به سایت هپی فت بزن گلم اگه خواستی دوره هاشو بگیر و استفاده کن برای من که عالی داره ... جالبه من که دارم ورزش میکنم و رژیم غذایی سرخود میگیرم قاطی پاتی یه دوکیلو کم کردم خدایا خستم
لیواناکوشن عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 9237 بعد چه قیمت هست میشه بهم بگی چطور وازکجا باید تهیه کنم یه سر به سایتش بزن پشتیبان داره خانم خیری راهنماییت میکنه یه چله داره که تو اون ۴۰ روز رو باورهای اشتباه ذهنیت کار میشه و از ۳تا ...کاهش داری
گلی_گلنوش مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 152 میشه جواب منو اینجا بدی نمیتونم دوستی بپذیرم من از اینستاگرامشون گرفتم millani.diet
ناتاشا1890 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 12194 عزیز من نمیخوام تبلیغ کسی رو کنم من فقط اومدم تجربیاتتون بدونم داخل پی وی اگر خواستی به خودت میگم شم ... سلام لطفا قیمت بگید
لیواناکوشن عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 9237 جالبه من که دارم ورزش میکنم و رژیم غذایی سرخود میگیرم قاطی پاتی یه دوکیلو کم کردم من اصلا ورزش نمیکنم وقت نمیکنمهمه چی هم میخورم از پاستا و نوشابه و ماکارونی و نون و برنج و ...خودت کم کم میذاری کنار پرخوری رو ولی همه چی میخوری
عشقمmmmm عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5460 من اصلا ورزش نمیکنم وقت نمیکنم همه چی هم میخورم از پاستا و نوشابه و ماکارونی و نون و برنج و ... خو ... سایتش چیه اسمش ❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
عشقمmmmm عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5460 من اصلا ورزش نمیکنم وقت نمیکنم همه چی هم میخورم از پاستا و نوشابه و ماکارونی و نون و برنج و ... خو ... @raaz5 بیاعزیزم شاید به دردمون بخوره خواهر ❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
عشقمmmmm عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 5460 هپی فت عزیزم مرسی عزیزم 🌹 ❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
گلی_گلنوش مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 152 سلام لطفا قیمت بگید عزیزم ۲ محصول بود برای ۵۰ روز ۱۰ تا ۱۲ کیلو کاهش وزن ۵۰۰ ۷۰۰ تومان البته من نمیدونم الان این پیجشونه millani.diet