2777
2789
عنوان

ناخن شصت پا 🤕

195 بازدید | 6 پست

ناخن انگشت شصت پام از دو طرف به شکل منحنی داره مبره تو گوشت وسط ناخن هم از گوشت جدا شده اما دوطرف کامل به گوشت وصل هستنو داذن فرو میرن به نظر شما بجز جراحی و کشیدن ناخن چیکار میشه کرد؟ 

نمی تونم تصور کنم عکس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر پوشیدن کفش جلو تنگ به مدت طولانی  اینجوری شده؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
بخاطر پوشیدن کفش جلو تنگ به مدت طولانی  اینجوری شده؟

نمیدونم ممکنه من همیشه ناخن پام لاک دارهشاید بخاطر لاک هم باشه الان ناخن شصتم از دو رف انقدر ف و رفته تو گوشت که اندازه ناخن دستم شده ظذهرش

نمیدونم ممکنه من همیشه ناخن پام لاک دارهشاید بخاطر لاک هم باشه الان ناخن شصتم از دو رف انقدر ف و رفت ...

فکر نکنم بخاطر لاک باشه عزیزم، لاک برای طولانی مدت فقط رنگ ناخن رو تغییر میده 

تا حالا امتحان کردی که ناخناتو صاف کوتاه کنی نه گرد ؟ شاید اینجوری  داخل گوشت نره دیگه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است