2777
2789
حست به منم بگو؟ دقیقا منم همین حسو دارم چقد دقیقی تو بگو  کی میاد؟چه موقع؟اصن میاد ازدواج کن ...

با این ادمی که الان هست به ازدواج نمیرسه، شاید یه مدت هم دوستی کنید و ... ولی اون میذاره میره

ازین مردهای سمی هستش، میخواد هرجوری شده حس برنده بودن کنه و یه چیزیو بدست بیاره و بعدم ولش میکنه میره

و جای زخم هاش خیلی اذیتت خواهد کرد

فعلا ازدواجی نداری عزیزم، جون فعلا همه چیز قراره تغییر بکنه، مثل یک زلزله همه چیزو عوض میکنه و به سمت بهتر شدن میره

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این ادمی که الان هست به ازدواج نمیرسه، شاید یه مدت هم دوستی کنید و ... ولی اون میذاره میره ازین ...

نگا مردی که میاد تو زندگیم خوبه یا بد؟ازدواج کلا دارم؟

متاهله با مجرد؟

زیاد راجبش گفتن ولی نامفهومو مبهم 

اره یکی بود ول کنم نبود

کی حدودا میاد؟

باهاش ازدواج میکنم؟

حس میکنم مخالفت هایی از سمت خانواده ها هستش، خانواده ی شما بخصوص

و شما دارید تلاش زیادی می کنید، بخصوص اون مرد

حتی نامزدی هم میگیرید یا عقد

ولی متاسفانه بهم میخوره

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
با این ادمی که الان هست به ازدواج نمیرسه، شاید یه مدت هم دوستی کنید و ... ولی اون میذاره میره ازین ...

چی همه چیو عوض میکنه؟

مثلا ارتقا شغلی جابجایی‌؟

وای نمیخام وابسته شم واقعا عاطفی درسی اذیتم

حس میکنم مخالفت هایی از سمت خانواده ها هستش، خانواده ی شما بخصوص و شما دارید تلاش زیادی می کنید، بخ ...

فعلا که خوانواده ها چیزی نمیدونن ولی دوتامون حس میکنیم خانواده من ب خاطر این که از دو شهر متفاوت هستیم  مخالف کنن 

ینی اصلا امکان ازدواج نیست؟

اِی تو اَمانِ هَر بَلا ما هَمه دَر اَمانِ تو🍃❤
تو بینظیری😍😍😍 مرررررررسی... مررررررسی🤗🤗 نینوش میدونم شاید خنده دار باشه اما میترسم نیاد ای ...

به نظر میاد هست اما از یه فیلد دیگه، شاید پزشک نباشه، مهندس باشه، هنرمند باشه

برای خودش خوبه و خیلی ها خواهانشن

به نظر میاد هست اما از یه فیلد دیگه، شاید پزشک نباشه، مهندس باشه، هنرمند باشه برای خودش خوبه و خیلی ...

جون بهت♥️🌿

مررررررسی😍

یِ عالمه ترس توی وجودمه واسه اینکه فرانسه ول نکنه و قبول نکنه بیاد ایران

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
به نظر میاد هست اما از یه فیلد دیگه، شاید پزشک نباشه، مهندس باشه، هنرمند باشه برای خودش خوبه و خیلی ...

واقعا بعد یه تایمی حس دپرس میگیرم

میخام خودمو بکشم

چی کمه ناراحتیم چیه نمیدونم

از همه جا زخم خوردم

الان شخص خاصی نیس ولی گذاشت رفت ازه

چرا انقد ناامیدم

عزیزم درمورد منم یکم میگی اسمم لیلاس کسی که بهم بدی کرده کی خدا جوابشو میده

این ادم تاوانشو میده نهایت تا 2 3 سال دیگه

درگیر بیماری میشه متاسفانه و پول از دست میده

عشقت با همسرت رو سعی میکنید قوی تر کنید و اون شمارو به تعطیلات میبره، سفر میبره

از ی نفر طلب داریم کی بهمون برمیگردونه🙏

برمیگردونه البته باید با زور و فشار زیادی این پولو برگردونید تا اخر بهار، اوایل تیر برمیگردونه، حتی زودتر اردیبهشت ممکنه

ولی باید واقعا بهش فشار بیارید تا برگردونه وگرنه به این زودی ها برنمیگرده

میشه برا منم بگی فردا منتظر یه جوابیم درست میشه یان

درست شدنش که میشه، اخرای کاره ولی باید خیلی تلاش کنید بابتش

به زودی حل میشه

نینوش میدونم این سوال کنکاش توی زندگی خصوصیشونه اما میشه بهم بگی سهیلاخانم همسرش فوت کرده یا جداشده؟؟؟

اخه یکبار ی جایی تایپ کرد : همسر سابقم! 

نینوشی اونا سالهای ساله که رفتن فرانسه بنظرت میتونم باهاشون خوب زندگی کنم؟؟ زندگی کنارشون سخت نیس؟؟

چرا‌ من اینقدر میترسم🥺

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...