2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجت با خوشبختی همراهه کارت ویل او فورچون اومد، درهای خوشبختی به روت باز میشه بچه نمیشه زیاد تا ...

عزیزم برای منم میگی در مورد خودم و شوهرم و دخترم هرچی هست بگو کلا فدات شم 

الان مشغول مذاکرات خانوادگین

نینوش دوستم میگه پسرسهیلاخانم اینهمه سال وسط پاریس معلوم‌نیس باچند نفر بوده😔🥀 نظر و حسّ خودت چیه؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چطوری هم استانی؟😂😂  نهایت تا۲ماه دیگه جابه جایی کار شوهرتونم خیلی زود درست میشه تا قبل از ف ...

میشه بگین اون برمیگرده 

پی یا زنگ میزنه اگر اره کی این اتفاق میفته؟ 

کلا حست چی میگه راجبش

منم بگو نمیدونم چرا هر کیو دوست داشتم یه عیبی داشته یا خودم نمیخاستم تو یه رابطه هم بودم ولی نمیرسیم ...

هنوز زمانش نرسیده

زمان تقدیری ازدواجت

ولی خیلی ناگهانی این مرد وارد زندگیت میشه

طوری که شکه میشی ازینکه چطوری ممکنه؟

کلا روند ازدواجت سریع هستش

شوهرت ادم خوب قلب و شجاعیه

و سول میت هم هستید، مونس روحی همدیگه اید

یعنی جبران تمام این حس بدی که الان داری رو میکنه و غرق در عشقت میکنه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
میشه بگین اون برمیگرده  پی یا زنگ میزنه اگر اره کی این اتفاق میفته؟  کلا حست چی میگه راج ...

برگشت خیلی احتمالش کم اگر هم وسوسه بشه و بیاد اتفاق خاصی نمیوفته دوباره تمام میشه

اِی تو اَمانِ هَر بَلا ما هَمه دَر اَمانِ تو🍃❤
هنوز زمانش نرسیده زمان تقدیری ازدواجت ولی خیلی ناگهانی این مرد وارد زندگیت میشه طوری که شکه میشی ...

میشه بگی اون برمیگرده یا ن 

پی یازنگ میزنه اگر اره کی این اتفاق میفته 

کلا حست چیه

واژه مرگ بزرگ دیدم  برو پیش دکتر ولی ب مرگ فک نکن

مرگ بزرگ یعنی چی؟ بقیه سوالامو جواب میدین؟ راجع به زمان و نحوه ازدواجم و سن بارداری پرسیدم ازتون. ممنون میشم اونارو هم بگید. منظورتونو از مرگ نمیفهمم ولی من یه بار روحم مرد. احتیاجی به دکتر ندارم. اگه مرگی هست بخاطر اینه که مامانم نمیخواد قبول کنه که جسم و روح من توانایی چیزایی که میگه رو نداره بخاطر خستگی ناشی از افسردگی دوران کنکورم. احتیاج به استراحت و انتخاب زندگی خودم دارم اما نمیتونم اینارو به مامانم بگم. جواب سوالات مربوط به ازدواجمم میدید؟