2777
2789

دارم مثلا خبر مرگم میخونم صب بدبختم

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم قهر کرده سه شبه نمیاد

البته خودم دعوا کردم باهاش گفتم تکلیفمو روشن کنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

تو این فکرم اگر یکی برا تولد خودش استوری بزاره زشته؟؟ ☹️☹️

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
داری چی میخونی؟  من دارم ریاضی تمرین میکنم فردا امتحان دارم🥺💔

فیزیکککک 🚶🔪💔

موفق باشی 🙂🤌💜

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

نامزدم کنارم خوابیده. خروپف می‌کنه نمی‌ذاره بخوابم

بزن تو دماغش 👌😌 

اگه گفت چرا زدی بگو ببخشید دماغت کج شده بود صدای خر و پفش خیلی زیاد بود خواستم صافش کنم 😂😂😂😂

آنکه در امروز من نیست ....در فردای من اصلاً نخواهد بود ♥️😇