2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد

265 بازدید | 8 پست

نمی تونم مادرشوهرم رو ببخشمم. 

اگر تا آخر عمر باهاش قهر کنم و قطع رابطه کنم خیلی بده؟؟ 

همسرم میدونه حق با منه و اصرار به رابطه داشتن باهاش نداره. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

هر جور خودت و همسرت صلاح میدونین انجام بدین

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در هر حال مادرشه رابطه رو کم کن و سنگین باش ولی قطع نکن چون کم کم تو روجلوی شوهرت بی ارزش میکنه

آره عزیزم خودمم همین نظر رو دارم. 

ممنونم از راهنماییتون🌹

باید حد خودمو بدونم و زیاد قاطی نشم باهاش. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

حتی اگه قطعم کنی یه روزمیادکه شوهرت میگه توباعث قطع رابطه من شدی 

یه هیچ وجه قطع نکن محدودکن

عزیزم 

هیچ وقت مسایل اصلی زندگیتوتواین سایتا مطرح نکن

ماگه مشاورنیستیم

حتمابروپیش یه مشاورخانواده خوب متخصص متعهد نه ازون فتته بندازا

ممنونم از راهنمایی تون🌹

عزیزم مادر شوهر منم باهام خیلی بد کرده من باهاش قطع رابطه کردم ولی به همسرم گفتم خودت و بچها برید هروقت عشقت کشید ولی هیچوقت بهم نگو برو ....اونم تو این سه چهار ماه قطع رابطه یبار بیشتر نرفت میدونه درحقم بدی کردن .حالا شماکاری به همسرت نداشته باش برن یا نه بالاخره مادرشه اگه دیدی نسبت به اون بیرحم شد حتما به خودتم همینجور میشه 

دل شکوندن تاوان سختی داره ،دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست ........💔💔💔💔💔💔💔💔
آره عزیزم خودمم همین نظر رو دارم.  ممنونم از راهنماییتون🌹 باید حد خودمو بدونم و زیاد قاطی نش ...

من انقد به اینا خوبی کردم اثاث کشی سه روز از 7,صبح سرپا تا 3سب یه شبم نخوابیدم از رو چهار پایه افتادم پاهام داغون شد کمردرد داشتم میمردم بیمارستان بوده بالاسرش بودم یک ماه ولی خانوم طلب کار یه بار تشکر نکرد ازم تازه میگفت فلان جا رو تمیر کردی ؟کارهای فنی خونه رو کامل انجام دادی؟

دیروزم یکاری کرد بگم گریه میکنید رفت خونه ما حموم اخه کلا اینجاست همش نمیره خونه خودش من رفتم بعدش حموم بدون بخدا قصد وقرض حموم رو با وایتکس شستم دعوا راه انداخت منم هی قسم خوردم از قصد نشستم شوهرم بهم فوش داد بعدش من سر دست وپاهاشو بوس کردم حلالش نمیکنم به خدا